Hedensted Kommune

Hedensted Kommune henter erhvervs- og turismechef i egne rækker

Del

Heidi Baltzer Schmidt tager springet fra erhvervskonsulent til erhvervs- og turismechef i Hedensted Kommune.

Heidi Baltzer Schmidt
Heidi Baltzer Schmidt er ny erhvervs- og turismechef i Hedensted Kommune

Det er en erhvervs- og turismechef med stort lokalt kendskab og flair for kampagner, der nu tager over for sin tidligere chef Carsten Steffensen.

Siden hun i 2020 tiltrådte som erhvervskonsulent, har Heidi Baltzer Schmidt især haft fokus på og ansvaret for udviklingen af detailhandlen i kommunen. Her har hun blandt andet gjort sig bemærket med en række vellykkede kampagner men også med tilbud til de lokale forretningsdrivende om kurser i blandt andet salgsoptimering og digital markedsføring.

Den nye erhvervs- og turismechef har selv en butiksuddannelse fra Helsam og The Body Shop. Hun har været butiksbestyrer og selvstændig erhvervsdrivende, strategiudvikler, koordinator og PA hos Bestseller ONLY, Brand Manager og har en grundlæggende lederuddannelse.

”Det er med stor glæde, at jeg påtager mig opgaven som erhvervs- og turismechef. Jeg er bevidst om det betydelige ansvar, der følger med at gå i Carsten Steffensens store fodspor. Men med flere års erfaring og indgående kendskab til området, er jeg klar til opgaven. Jeg ser frem til at realisere erhvervspolitikken i tæt samarbejde med virksomhederne i kommunen. SAMMEN kan vi. Mit mål er at positionere os som det naturlige valg for både eksisterende og nye virksomhed, der ønsker at trives og vokse i Hedensted Kommune,” siger Heidi Baltzer Schmidt.

Også borgmester Ole Vind hilser ansættelsen af den nye erhvervs- og turismechef velkommen.

”Med forfremmelsen af Heidi Baltzer Schmidt sikrer vi kontinuitet i det tætte samarbejde mellem Hedensted Erhverv og de lokale virksomheder, detailhandlen og turismeområdet. Hun har i sit hidtidige job som erhvervskonsulent bidraget til tilblivelsen af den nuværende erhvervspolitik. Jeg tror på, at vi med Heidi ved roret kan fortsætte den positive udvikling, vi gennem de senere år har oplevet med at tiltrække virksomheder og skabe grundlag for produktion, handel, turisme og arbejdspladser i vores kommune, samtidig med at vi sikrer vores erhvervsliv en både smidig og effektiv sagsbehandling, ” siger Ole Vind.

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Hedensted Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hedensted Kommune

Efter tilsagn om millioninvesteringer: Butiksvinduerne fyldes med rekordfart i Juelsminde17.5.2024 07:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Flere og flere butikker og restauranter åbner i øjeblikket i den lille østjyske havneby Juelsminde, der oplever stor interesse fra både erhvervsdrivende, gæster og investorer. Den forestående sommersæson og spændende udviklingsperspektiver i havne- og midtbyområdet lokker nu betydelige investeringer og gæster til byen, som er kendt for sine sandstrande og maritime miljø.

Mikkel Lindskov Petersen er ny direktør for Vækst, Teknik & Fællesskab i Hedensted Kommune20.3.2024 18:40:37 CET | Pressemeddelelse

Mikkel Lindskov Petersen, der oprindeligt er uddannet arkitekt, har som først planchef og siden konstitueret direktør spillet en vigtig rolle i at realisere Hedensted Kommunes vækstambitioner de senere år. Fra 1. april 2024 overtager han posten som direktør for Vækst, Teknik & Fællesskab og får dermed hovedansvaret for at drive en stor del af Hedensted Kommunes vækstdagsorden.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye