DLG Group

Ida Steensen er ny Vice President for Supply Chain i DLG

Del

Den 1. marts 2023 tiltræder Ida Steensen som Vice President for Supply Chain i DLG, og hun får dermed ansvaret for produktion og logistik i Danmark.   

Ida Steensen er ny Vice President i DLG
Ida Steensen er ny Vice President for Supply Chain i DLG John Shin/DLG

Ida Steensen er et velkendt ansigt i DLG-koncernen, hvor hun har været ansat siden 2015 og i dag er Director for foderdivisionen i Team Agrar, koncernens tyske landbrugsselskab. Rollen som Vice President for Supply Chain overtager hun fra Bøje Kjær, som i december 2023 blev udnævnt til Executive Vice President med ansvar for DLG’s danske forretning.   

Når hun tiltræder den 1. marts, vil Ida Steensen få reference til Bøje Kjær, og hun indtræder samtidig i den danske ledergruppe.   

”Det er altid en fornøjelse at kunne udvikle vores talenter og give dem nye muligheder i organisationen, og derfor er jeg rigtig glad for, at Ida har takket ja til jobbet som Vice President for Supply Chain. Hun har leveret flotte resultater, hver gang hun har fået stillet en ny opgave og er blevet givet større udfordringer. Samtidig er hun en meget dygtig leder, der sætter retning og skaber engagement. Ida kommer ind i sin nye rolle med et indgående kendskab til forretningen, som kombineret med hendes kommercielle erfaring bliver afgørende, når hun fremover skal lede Danmarks største setup af foderfabrikker og modtagepladser i høsten. Det er et samarbejde, jeg ser meget frem til,” siger Bøje Kjær.  

Solidt kendskab til organisationen  

Ida Steensen er uddannet Cand. Scient i Animal Science fra Københavns Universitet. Hun blev i 2015 ansat i DLG’s afdeling for husdyrernæring og fra 2016 arbejdede hun med den samlede værdikæde på økologi. I 2019 blev Ida udnævnt til Head of Formulation (optimeringschef) og i 2020 til senior fagchef med ansvar for kvægfoder og souschef i Husdyrekspertise.   

Den 1. marts 2022 tiltrådte hun som Director for foderdivisionen i Team Agrar, hvor hun har arbejdet målrettet med at få optimeret og strømlinet foderproduktionen på det tyske marked, så det matcher de standarder og processer som DLG efterlever på tværs af landegrænser.  

”Jeg har stor respekt for Supply-området, hvor min fornemste opgave sammen med mine kolleger bliver at bygge videre på det solide fundament, vi allerede har i DLG. I de år, jeg har været i koncernen, har jeg på tværs af landegrænser set, hvor vigtigt det er, at vi hele tiden udvikler os inden for vores evne til at servicere vores kunder med kvalitetsprodukter i et velfungerende og omkostningseffektivt setup. Forsyningskædens understøttelse af den grønne omstilling af landbruget de kommende år, ser jeg også som et yderst spændende arbejdsområde. Jeg ser i min nye rolle frem til at arbejde med at optimere vores processer yderligere til gavn for kunderne og andelshaverne, og det er en opgave jeg glæder mig til af løfte sammen med mange dygtige kollegaer,” siger Ida Steensen  

I Team Agrar bliver Idas opgaver overtaget af Claus-Peter Wölpern, som skal drive den tyske foderforretning videre fremad. Claus-Peter var hidtil ansvarlig for salgsorganisationen gennem tre regionale ledere, som nu overgår til at have direkte reference til Bent Nissen, der er CEO i Team Agrar.  

Ida Steensen begynder nu overdragelsen af sit tyske ansvarsområde inden hun har første dag i sin nye stilling den 1. marts.   

Kontakter

Billeder

Om DLG

DLG-koncernen er et andelsselskab ejet af 27.000 danske landmænd. Selvom vores rødder er danske, har vi et globalt udsyn. Fra at vi tidligere udelukkende opererede i Danmark er DLG-koncernen vokset markant gennem de seneste 20 år og er nu en af de førende europæiske virksomheder inden for fødevarer, energi og byggematerialer med kontorer i 18 lande.

I 2022 havde DLG-koncernen en omsætning på 80 mia. kr., hvilket gør os til en af Danmarks største virksomheder målt på omsætning. Cirka 65 % af vores omsætning genereres i Tyskland, som er vores største marked.

Følg pressemeddelelser fra DLG Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DLG Group

DLG og BioCirc åbner for aftaler om biomasse og muliggør investeringer i energiselskabets samlede pulje af aktiviteter11.4.2024 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Et stærkt partnerskab mellem DLG og BioCirc gør det nu muligt for landmænd at indgå aftaler om levering af biomasse til produktion af vedvarende energi, og samtidig bliver det muligt at investere i BioCircs samlede pulje af nuværende energiaktiviteter og fremtidige energiprojekter. Dermed kommer landbruget endnu tættere på den værdiskabelse, som erhvervet bidrager med i den grønne omstilling.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye