Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Presseinvitation til doorstep og teknisk gennemgang: Lavbundsjorde udleder markant mindre CO2 end først antaget

Del

Klimaminister Lars Aagaard og minister for fødevarer, landbrug og fiskeri Jacob Jensen holder doorstep om nye tal med stor betydning for 2025-målet.

Klimaministeren og ministeren for fødevarer, landbrug og fiskeri holder doorstep onsdag d. 10. januar kl. 17.30 om indfrielsen af 2025-målet.

Kl. 18.15 inviteres journalister til en teknisk gennemgang af de nye tal for lavbundsjorde.

Pressen er velkommen på Holmens Kanal 20, 1060 København K med pressekort. Medier er velkomne til at komme og stille op fra kl. 17.00. 

Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

I Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet arbejder vi for målet om at reducere udledningen af drivhusgasser med 70 procent i Danmark i 2030 og for et visionært, grønt lederskab både i Danmark og ude i verden.

Følg pressemeddelelser fra Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Forbrug og produktion skal følges ad: Køreplan for energieffektivitet er landet11.6.2024 11:04:08 CEST | Pressemeddelelse

Energieffektive løsninger kan reducere det fossile energiforbrug, understøtte forsyningssikkerheden og sænke energiomkostningerne for forbrugere og virksomheder. I dag har regeringen præsenteret en køreplan for energieffektivitet, der bl.a. viser vejen til, hvordan Danmark vil opfylde EU’s energisparekrav, og giver et overblik over den kommende proces for implementering af bygningsdirektivet. Køreplanen skal også brede dagsordenen ud over sektorer og bidrage til, at vi bruger energien smartere og med omtanke.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye