Escalate

Innovation møder miljøvenlighed i ny kollektion af reklameartikler

Del

Den danske virksomhed Creatrix lancerede i 2021 en helt ny produktlinje med et større fokus på miljøbevidsthed. Denne produktlinje er netop blevet kraftigt udvidet, så den nu omfatter mere end 200 produkter, der alle har en grønnere profil.

Produktlinjen, som hedder ”Go Green”, er en særligt udvalgt serie af reklameartikler, der er produceret i genanvendte materialer eller under omstændigheder, der gør, at der tages et ekstra hensyn til miljøet.

Det miljøvenlige er foretrukket

Med udvidelsen af deres nyeste produktlinje ønsker Creatrix at sætte fokus på reklameartikler, der har en mere bæredygtig eller miljøvenlig profil.


Produkterne i ”Go Green” er ikke bare produceret i miljøvenlige materialer. De er også af en bedre beskaffenhed, så de holder længere og reelt bliver brugt af modtageren.

En udfordring ved de helt klassiske reklameartikler har alle dage været, at kvaliteten ofte har været ringe, så de er gået i stykker efter kort tids brug eller ikke har fungeret hensigtsmæssigt. ”Go Green” er derimod bygget til at holde og med omtanke for miljøet.

Produktserien er udviklet for at imødekomme den stigende efterspørgsel efter reklamegaver, der ikke kun værdsætter kvalitet og æstetik, men også omfavner ansvarlighed over for miljøet.

"Det er et af vores konkrete bidrag til en mere bæredygtig fremtid, hvor vi ikke går på kompromis med det visuelle udtryk eller funktionaliteten af vores produkter." udtaler Gün Üret fra Creatrix.

Produktlinje med seriøs bredde

Den nye kollektion inkluderer et bredt udvalg af reklameartikler, tryksager og profiltøj.

Produktserien indeholder således alt lige fra genanvendelige muleposer og kuglepenne i bambus til solcelledrevne gadgets og økologisk tøj – alle skabt med respekt for planetens ressourcer og fremtidige generationers velbefindende.

Med denne lancering, sætter Creatrix.dk nye standarder for, hvad kunder kan forvente af deres reklameprodukter - og deres producent af disse.

Kort om Go Green

Creatrix har taget et ambitiøst skridt inden for bæredygtighed med deres Go Green-kollektion, som tilbyder reklameartikler produceret i Europa under etiske arbejdsvilkår.

Serien omfatter produkter lavet af miljøvenlige materialer, ofte genanvendte, og spænder fra muleposer til keyhangers.

Kollektionen afspejler et miljøbevidst standpunkt og er et oplagt valg for virksomheder, der ønsker at kommunikere bæredygtighed i deres brand, og som ønsker produkter der er lidt ud over det sædvanlige.

Creatrix sikrer konkurrencedygtige priser, til trods for de høje standarder, takket være volumenindkøb og stærke producentrelationer.

Følg pressemeddelelser fra Escalate

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Escalate

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye