Escalate

Bliv klar til årets messer: Disse giveaways er altid sikre vindere

Del

Messer er en gylden mulighed for at netværke, skabe forbindelser og fremvise det bedste din virksomhed har at tilbyde. Det er her, at du møder potentielle kunder og andre, der kan være interesserede i jeres produkter og ydelser.

Imidlertid er man dog sjældent alene på messen, og ofte er man flere, der kappes om den besøgendes gunst. Typisk har man kun ganske få øjeblikke til at gøre sig selv interessant, så besøget falder på ens stand frem for konkurrentens.

En flot messestand med imødekommende personale er derfor vigtigt. Noget andet der er vigtigt, er, at du har salgsfremmende materiale, som de interesserede kan få med på vejen. Det rette materiale kan spille en kritisk rolle i at styrke brandbevidstheden og være medvirkende til at bibeholde forbindelsen, når messen er slut.

De mest populære produkter i 2023

2023 har været et år, hvor messeaktiviteten for alvor er vendt tilbage til normalen igen.

Som en førende leverandør inden for messeudstyr og salgsfremmende materiale har Creatrix haft mulighed for at sætte sit præg på de produkter, der er blevet brugt mest i det forgangne års messer.

Nedenstående række af produkter har været et hit i messelandskabet. Det er således en række velafprøvede og klassiske produkter, som alle dage har været sikre vindere – og med al sandsynlighed også bliver det i 2024.

Slik med logo: Slik og chokolade med logotryk er en sød måde at fange dine kunders opmærksomhed. Disse kan omfatte alt fra bolcher og slikkepinde til pastiller og chokokugler.

Slik og chokolade fungerer ikke kun som en lækker godbid. Det er også en mindeværdig måde at forblive i dine kunders tanker.

Kuglepenne med tryk: Et af de mest klassiske og effektive reklameprodukter. Kuglepenne med logotryk har været en sikker vinder siden tidernes morgen.

Med en række stilarter og farver at vælge imellem, sikrer kuglepenne med tryk, at jeres virksomhed er ved hånden, når dine kunder og klienter har brug for noget at skrive med.

Stressbolde med logo: Stressbolde er en legende måde at skabe ro og fokus hos brugeren på, samtidig med at det øger jeres brands synlighed. Det er en sjov og interaktiv måde at sprede budskabet om dit brand på, samtidig med at I gør jeres for at styrke den mentale sundhed i de forskellige kontorlandskaber rundt omkring i landet..

Notesbøger med tryk: Lækre notesbøger med tryk er ikke bare praktiske, de giver også en professionel profil til jeres brand.

Notesbøger er bl.a. ideelle til at distribuere på messer, konferencer og workshops, hvor deltagere ofte har brug for et sted at nedskrive vigtige pointer.

Hver af disse produkter tilbyder en unik værdi og kan være en central del af din virksomheds markedsførings- og brandingstrategi, især i messeindstillinger. De er praktiske, nyttige og sikrer, at dit brand bliver bemærket og husket.

Det er sjældent, at det er på messen, at man lukker en ordre, men hvis man gør sit forarbejde godt og sørger for at have de rette materialer med, kan man skabe de relationer, der senere fører til salg.

Det er her, at effektfulde reklameartikler som slik med logo, kuglepenne med tryk, stressbolde og notesbøger kan være afgørende. De er ikke blot giveaways – de er fysiske påmindelser om din virksomhed, der bliver taget med hjem og bruges i hverdagen, hvilket øger chancerne for, at potentielle kunder vil huske og vælge netop dit brand, når behovet opstår.

Følg pressemeddelelser fra Escalate

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Escalate

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye