Escalate

Fornyelse af det klassiske i årets mest populære reklameartikler

Del

I takt med at konkurrencen om forbrugerens gunst øges på tværs af de digitale medier, stiger interessen for ”product marketing”.

Dette har resulteret i, at reklamegaver og – artikler i 2023 har været så populære som aldrig før. De klassiske giveaways har således opnået en fornyet interesse og opmærksomhed.

Årets kollektion af ”must-have” reklameartikler inkluderer både keyhangers, kuglepenne, nøgleringe og muleposer. Disse er ikke blot populære for deres evne til at fastholde kundens opmærksomhed, men har også en egentlig, brugbar funktionalitet, der gør, at de bliver brugt hos modtageren.

Klassikeren i version 2.0

Selvom de klassiske reklameartikler er populære, så er der dog en ting, der er ændret til det bedre. Reklameartikler i dag er ofte produceret i en bedre kvalitet og med bæredygtighed som et centralt element i både materialevalget og fremstillingsprocessen.

Denne fornyelse af det klassiske understreger en voksende trend mod produkter, der ikke bare fremmer et brand, men også formidler et stærkt budskab om virksomhedens værdier og engagement i miljøet. Samtidig skaber det reklameprodukter, der reelt bliver brugt af modtageren og ikke bare ender i skrivebordsskuffen.

Vores bud på sikre vindere i 2024

Med den stigende bevidsthed omkring miljø og kvalitet i mente, har vi udvalgt fem produkter, der kombinerer det bedste fra begge verdener – praktisk anvendelighed og et bæredygtigt aftryk. Nedenstående produkter kombinerer på fornem vis det traditionelle med det moderne og passer således perfekt ind i tidens vigtigste trends.

Termoflasker: Disse er ikke kun praktiske for at holde drikkevarer ved den ønskede temperatur, men med muligheden for at tilføje virksomhedens logo, fungerer de også som et langvarigt reklameelement.

Kuglepenne i bambus: Den klassiske kuglepen med en bæredygtig twist. Kuglepenne med logo lavet af bambus viser et engagement i miljøvenlige produkter, samtidig med at de bevarer et professionelt udseende og følelse.

Notesbøger med FSC-certificeret træ: Disse notesbøger er ikke bare nyttige til møder og konferencer, men med FSC-certificering sikres det, at papiret stammer fra ansvarligt forvaltede skove.

Muleposer i genanvendt materiale: Som et perfekt alternativ til engangsplastikposer er disse muleposer funktionelle og i lækre materialer. De fremmer samtidig genbrug, hvilket kan appellere til miljøbevidste kunder og klienter.

Keyhangers i økologisk bomuld: Keyhangers er enkle men effektive reklameartikler. Når de er lavet af økologisk bomuld, tilføjer de en ekstra dimension af miljøansvarlighed til din branding.

Ovenstående produkter er designet til at blive brugt, værdsat og husket. De giver en varig påmindelse om jeres virksomheds eksistens hos modtageren. En påmindelse der hjælper jer med at placere jer øverst i forbrugerens bevidsthed og er medvirkende til at skabe en præference hos slutkunden, så I i fremtiden også forbliver konkurrencedygtige.

Følg pressemeddelelser fra Escalate

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Escalate

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye