Klimarådet

Ny analyse fra Klimarådet 28. november

Del

Tirsdag d. 28. november kl. 12 offentliggør Klimarådet en ny analyse af rammerne for Danmarks globale klimaindsats. Analysen er tilgængelig for journalister i klausuleret form fra fredag d. 24. november kl. 9.

Klimarådet offentliggør sin nye analyse Danmarks globale klimaindsats – En styrkelse af klimalovens globale rammer på tirsdag d. 28. november. Analysen er tilgængelig i klausuleret form for journalister fra i morgen fredag d. 24. november kl. 9.

Journalister, der ønsker en klausuleret version af analysen, kan sende en mail med navn og medie til presse@klimaraadet.dk.

For aftale om interview kontakt Klimarådets presseafdeling på presse@klimaraadet.dk eller på telefon 23 25 00 45.

Kontakter

Klimarådet

Klimarådet er et uafhængigt ekspertorgan, der rådgiver regeringen om, hvordan omstillingen til et klimaneutralt samfund kan ske, så vi i fremtiden kan leve i et Danmark med meget lave udledninger af drivhusgasser og samtidig fastholde bl.a. velfærd og udvikling. Klimarådet skal årligt vurdere, om regeringens klimaindsats anskueliggør, at de danske klimamål nås. Rådet skal desuden bidrage til den offentlige debat og udarbejder også løbende analyser og anbefalinger til klimaindsatsen.

Følg pressemeddelelser fra Klimarådet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Klimarådet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye