Nu kan 23.000 husstande på Sydfyn få fiberinternet fra Hiper

Del

Den 20. november vil der åbnes op for køb af fiberprodukter fra Hiper for ca. 23.000 husstande og erhvervsadresser i og omkring Svendborg kommune samt på Langeland.

Når der i dag åbnes op for salget af produkter fra Nuuday-selskabet Hiper til 23.000 adresser i det sydfynske, betyder det, at private og virksomheder nu får mulighed for lynhurtige fiberprodukter. 

“Vi er rigtig glade for nu at kunne åbne for 23.000 nye husstande via SEF’s fibernetværk. Vi har et benhårdt fokus på at levere lynhurtigt og driftssikkert internet til så mange danskere som muligt. Her spiller fiber en stor rolle, da det uden tvivl er den type forbindelse, der giver højest hastighed og bedst kvalitet. Om det er til gaming, streaming eller videomøder fra hjemmekontoret, så ved vi, at de fleste danskere går op i, at det bare fungerer og er hurtigt.” lyder det fra Mads Hein, direktør for Hiper.   

Endnu flere valgmuligheder 

Samtidig er man hos SEF Fiber glade for at kunderne i Svendborg og omegn samt Langeland nu har endnu flere valgmuligheder, når det kommer til internet og underholdning.   

"Vi er glade for, at vi kan byde Nuudays stærke fiberbrand Hiper velkommen hos SEF Fiber. Vores ambition er, at vores kunder kan vælge den løsning, der passer bedst til dem. Det får de endnu større mulighed for nu, hvor udbuddet igen vokser hos SEF Fiber", udtaler administrerende direktør i SEF Fiber Claus Holm Andersen  

Om Nuuday

Nuuday består af en række stærke brands, der tilsammen leverer innovative digitale services inden for TV, bredbånd, netværk og telefoni til private kunder og virksomheder. YouSee, Telmore, Hiper og eesy servicerer danskere på tværs af alder, køn og bopæl på privatmarkedet. På erhvervsmarkedet servicerer Nuuday mindre såvel som store erhvervsvirksomheder med TDC Erhverv og Relatel. Nuuday beskæftiger omkring 3.700 medarbejdere på tværs af Danmark og har ca. 6 mio. privat- og erhvervskundeforhold.   

Om SEF Fiber

SEF Fiber er et sydfynsk fiberselskab, der er ejer af fibernettet på Langeland og omkring Svendborg Kommune. Siden 2004 har SEF Fiber udrullet fibernettet til ca. 23.000 adresser i området. SEF Fiber har i mange år arbejdet på at udbrede det gode internet i de tyndt befolkede områder med dårlig bredbåndsdækning. Ofte etableres fiberudrulning som bredbåndspuljeprojekter med støtte fra den statslige bredbåndspulje. 

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Nuuday

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nuuday

Flere kanaler og mere indhold på vej til YouSee-kunder: YouSee og Warner Bros. Discovery udvider samarbejdet21.5.2024 09:00:00 CEST | Pressemeddelelse

YouSee og Warner Bros. Discovery udvider nu sit samarbejde til også at inkludere den spritnye tjeneste Max samt otte af Warner Bros. Discoverys lineære kanaler. Det betyder, at YouSees tv- og streaming-kunder får glæde af endnu flere store oplevelser og mere fantastisk indhold. Samtidig vil indhold fra Warner Bros. Discovery opnå endnu større rækkevidde i Danmark.

Bedst i test: Kunder hos Nuudays brands er for niende år i træk koblet på Danmarks bedste landsdækkende 5G mobilnet7.5.2024 10:13:33 CEST | Pressemeddelelse

Teknologisk Institut har igen målt mobilnetværksoplevelsen i Danmark. Den omfattende test dokumenterer, at oplevelsen på TDC NET’s mobilnetværk både på landsplan og i alle fem regioner er ”markant bedre” end konkurrenternes. Det er niende år i træk, at TDC NET topper Instituttets måling. Dermed leverer Nuudays brands YouSee, TDC Erhverv, Telmore, Eesy og Relatel, som opererer eksklusivt på netværket, landets bedste mobilnetværksoplevelse til kunderne.

Nuuday leverer vækst i serviceomsætningen drevet af mobil og fiber samt rekordhøj kundetilfredshed8.3.2024 09:00:00 CET | Pressemeddelelse

Nuuday afsluttede 2023 med ca. 2% vækst i serviceomsætningen i Q4, hvor mobiltjenester kom tilbage på vækstsporet med 9.000 nye abonnenter. Det bragte den samlede kundetilvækst op på 20.000 nye mobilkunder i 2023. Nuuday leverede også den højeste kundetilfredshed i virksomhedens historie, samtidig med at Nuuday gik i luften med første fase af sin nye IT-platform Dawn, som kommer til at udgøre rygraden i det transformerede Nuuday.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye