Fuse Communication ApS

70 år: Entreprenør og malermester Finn Barsdal

Del

Adm. direktør og malermester Finn Barsdal, Valby, fylder 70 år søndag den 3. dec. 2023.

Finn Barsdal fylder 70 år den 3. december. Malermester og Adm. direktør for entreprenørvirksomheden Bendt Barsdal A/S.
Finn Barsdal fylder 70 år den 3. december. Malermester og Adm. direktør for entreprenørvirksomheden Bendt Barsdal A/S. PR foto. Fotograf Preben Lorentzen

Adm. direktør og malermester Finn Barsdal, Valby, bosiddende i Vallensbæk, fylder 70 år søndag den 3. december 2023. Det markerer samtidig starten på det 46. år i spidsen for maler- og entreprenørvirksomheden Bendt Barsdal A/S, stiftet af Finn Barsdals far i 1950. 

Finn Barsdal er opvokset i Valby og gik på Valby skole, dernæst Kaptajn Johnsens skole, efterfulgt af Akademisk studenterkursus og Handelshøjskolen, og inden han blev uddannet maler i 1974. 

Som udlært malersvend tog arbejdet udgangspunkt i faderens virksomhed, Bendt Barsdal A/S, som han overtog i 1978. Forkærligheden for det gode håndværk fornægter sig ikke og hos Bendt Barsdal A/S værdsættes det at holde de særlige teknikker i hævd, der ellers er forsvundet fra faget. Gennem årene har han derfor drevet adskillige restaureringer af Københavns gamle og bevaringsværdige bygninger, herunder Hovedbanegården, Frederiksberg Slot, dele af Nyboder, Fødevareministeriet og Arne Jacobsens Bella Vista. 

Han har udviklet virksomheden gennem sine 45 år ved roret og i 2003 opkøbte han Byggeriets vinduesrenovering, som er specialiseret i nænsom snedker-renovering af oprindelige døre, karme og vinduer. Fra et være en malervirksomhed er Bendt Barsdal A/S, under Finn Barsdals ejerskab, blevet en entreprenørvirksomhed med speciale i traditionelle teknikker, og som han i dag ejer sammen med sønnen Christoffer Barsdal, og dermed tredje generation i den familieejede virksomhed.  

Finn Barsdal har desuden været en del af Københavns Malerlaug i repræsentantskabet og har blandt andet bidraget til, at der blev udviklet en lederuddannelse for malere. 

Han har desuden haft flere bestyrelsesposter bl.a. i K. V. Hamann A/S, MK Stillader, samt fungeret som Syns- og skønsmand og dommer i voldgiftsnævnet i bygge og anlægssager.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Finn Barsdal, Malermester og entreprenør Bendt Barsdal A/S
Finn Barsdal, Malermester og entreprenør Bendt Barsdal A/S
Download
Finn Barsdal med sønnen Christoffer Barsdal.
Finn Barsdal med sønnen Christoffer Barsdal.
Download

Links

Maler- & Entreprenørfirmaet Bendt Barsdal A/S er en traditionsrig familieejet virksomhed i Valby, som siden 1950 har samlet de gæveste penselførere og specialister i branchen, og i dag laver alle former for maler- og entreprenørarbejder – alt fra storstilede renovationsprojekter såvel som maling i mindre private hjem.

Følg pressemeddelelser fra Fuse Communication ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fuse Communication ApS

Waoo og TDC NET i stor aftale: Udvider dækningen på Sjælland i nyt partnerskab11.4.2024 13:04:15 CEST | Pressemeddelelse

Over en halv million husstande får nu mulighed for at vælge Waoo. En ny aftale med TDC NET, som bringer Waoo internet og TV fordelt i hele Danmark – med en overvægt i Hovedstadsregionen. Det betyder samtidig, at udfordreren Waoo runder 2,4 millioner husstande i hele landet. Det bringer branchens tredje største tv- og internetselskab tættere på dets mål om at blive landsdækkende.

Eivind Kolding bliver formand: Nyt kapitel for Franklys vækstambition29.2.2024 11:52:27 CET | Pressemeddelelse

Frankly har på kort tid etableret internationalt fodfæste, og som næste skridt etablerer virksomheden nu en professionel bestyrelse, der markerer endnu et vigtigt skridt i den internationale vækststrategi. Det er den tidligere CEO for Danske Bank og Mærsk Line, Eivind Kolding, der bliver bestyrelsesformand, mens Tine Kaspersen, CEO for Dinesen og tidligere COO for Bjarke Ingels Group, tiltræder som bestyrelsesmedlem. De skal sammen med partnerkredsen styrke Frankly i at accelerere positionen på det globale B2B-marked.

WAOO: Nu er vi tilbage i Trekantområdet12.2.2024 08:05:07 CET | Pressemeddelelse

Knap er 2024 i gang, før Waoo kan annoncere, at TV- og internetleverandøren nu er tilbage i Trekantområdet via EWIIs fiberinfrastruktur. Jesper Antoni Nicolaisen, der er chef for Fibernet Wholesale i EWII Koncernen, glæder sig over, at aftalen er faldet på plads med Waoo. Det bringer EWII op på 11 udbydere, og administrerende direktør for Waoo, Brian Lønroth ser frem til igen at kunne udfordre konkurrenterne på kvalitet og Waoos prisvindende kundeoplevelse.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye