STARK Group A/S

STARK Group styrker sin position i Østrig

Del

STARK Group åbner en ny forretning i Achau i udkanten af Wien og styrker dermed sin position i det centrale Østrig. Det er virksomhedens østrigske byggematerialeforhandler, Schilowsky, der tilføjer en ekstra forretning til sit netværk, der nu omfatter fem ud af STARK Groups 13 lokationer i Østrig.

Med åbningen styrker Schilowsky sin regionale tilstedeværelse i det centrale Østrig i tråd med koncernens strategi om at opretholde en fokuseret lokal tilstedeværelse. Den nye forretning er beliggende på samme grund som en af STARK Groups specialistforretninger inden for tag og facade, Dach und Wand. I Achau vil de to virksomheder forene kræfterne til gavn for kunderne.

Den centrale placering er ideel til afhentningskunder og tilbyder en omfattende rådgivningsservice. Forretningen har et samlet areal på 10.000 kvm og tilbyder et sortiment skræddersyet til at imødekomme behovene hos professionelle håndværkere.

STARK Group tog sit første skridt ind på det østrigske marked i februar 2022, da virksomheden købte tag- og facadeeksperten Dach und Wand. Efterfølgende købte STARK Group i foråret 2023 det familieejede Schilowsky Baumarkt und Baustoffhandel.

Kontakter

Om STARK Group

STARK Group er en førende B2B distributør af byggematerialer til byggebranchen i Europa, med et strategisk fokus på at servicere det professionelle kundesegment fra sine flere end 1.150 forretninger. STARK Group har en proforma omsætning på EUR 9 mia. (ca. DKK 67 mia.), opererer i Storbritannien, Tyskland, Østrig, Danmark, Sverige, Finland og Norge og beskæftiger flere end 20.000 mennesker. STARK Group har i dag markedsledende positioner nationalt eller regionalt i alle sine markeder.

STARK Group har forpligtet sig til at opnå net zero i 2050 på tværs af hele værdikæden, har underskrevet FN's Global Compact og arbejder inden for fuldt validerede 2030 videnskabsbaserede mål for at holde temperaturstigningerne under 1,5 grader.

Følg pressemeddelelser fra STARK Group A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra STARK Group A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye