Kron Kommunikation

Nyhed: Liseberg udvider julesæsonen og lancerer nyt vintermarked

Del

Juletiden nærmer sig med smukke julelys og hyggelige julemarkeder. Sveriges førende forlystelsespark, Liseberg i Gøteborg, åbner 18. november med et smukt vinterlandskab og millioner af lys. Som noget nyt i år strækker vintersæsonen sig helt frem til 7. januar. Et nyt eventyrligt vintermarked med igloer bliver det nye centrale samlingssted, og hele Liseberg forvandles til et snefyldt vinterlandskab, hvor julestemningen opstår med et trylleslag.

Jul på Liseberg åbner 18. november og holder åbent helt til 7. januar
Jul på Liseberg åbner 18. november og holder åbent helt til 7. januar

Fra det store vintermarked spreder duften af gløgg, brændte mandler og julens lækkerier sig mellem boder og forlystelser. Fra nissebyen lyder fnis, latter og bjældeklang. Og så er der jubilæumsudstilling i Lisebergstårnet, for i år fylder Liseberg 100 år, og udstillingen tager gæsterne med på en rejse gennem Lisebergs historie. 

Jul i Liseberg er et af Nordens største og fineste julemarkeder, og nu kan man forlænge den stemningsfulde tid med besøg helt frem til 7. januar. Ved at forlænge sæsonen kan vores gæster fortsat opleve et unikt vinterlandskab, nyde vinteråbne forlystelser eller hvorfor ikke dykke ned i Lisebergs hundredeårige historie i vores nye jubilæumsudstilling, siger Andreas Andersen, Lisebergs direktør.

Nyt temaområde og jubilæumsudstilling

Årets vintersæson bliver ikke bare en uge længere men er også blevet udvidet med et helt nyt temaområde og en jubilæumsudstilling, som henvender sig til en mere voksen målgruppe. Vintermarkedet åbner på hovedscenen og byder på 19 nye handelsboder, skøjteløb på skøjtebanen og glitrende igloer. Alt sammen ved foden af det nye sneklædte bjerg. Oppe ved Lisebergstårnet træder man direkte ind i 100 års glæde i Lisebergs jubilæumsudstilling med billeder og sjove ting fra Lisebergs første 100 år. 

Julesæsonen åbner 18. november og er åben til 7. januar. Billetter til sæsonen frigives 14. november på liseberg.se.

Årets vinternyheder i Liseberg 2023

Vintermarked: Årets nyhed er et livligt, snedækket vintermarked fyldt med dejlige julegaver. Her findes ting, der varmer hænder, fødder og hjerte. Sigt efter det snedækkede bjerg, hvor markedet ligger. Liseberg har også sin egen skøjtebane til dem, der vil prøve kræfter med isen. I de nye igloer i nærheden kan man varme sig med varm chokolade og nyde en lille pause.

Lisebergs jubilæumsudstilling: I år fejrer Liseberg sit 100-års jubilæum, og jubilæumsudstillingen tager gæsterne med på en rejse gennem Lisebergs historie. Jubilæumsudstillingen er fyldt med masser af spændende genstande, kuriositeter og billeder. Dyk ned i historier om klassiske forlystelser, spændende begivenheder, dansebaner og kunstnere, som har sat deres præg på Lisebergs første hundrede år.

Legende let juleovernatning på Liseberg Grand Curiosa Hotel

Tidligere i år åbnede Lisebergs nye familiehotel - Liseberg Grand Curiosa Hotel, som er indrettet med en klassisk ponykarrusel fra 1923 i restauranten og en rutsjebane fra anden sal, så man kan rutsje ned til receptionen! Hotellet klæder om til julekostumet til Lisebergs vintersæson, så her er julestemning for alle pengene. Hotellet har 457 familieværelser, en restaurant i stueetagen, en bistro på taget med udsigt over parken og hele byen. Her er julestemning for alle pengene.

Læs mere om åbningstider, billetpriser og aktiviteter i den udvidede julesæson i Liseberg.

Om Liseberg

Liseberg er en af de førende forlystelsesparker i Europa og tilbyder underholdning, attraktioner, restauranter og overnatning af højeste kvalitet. Hvert år byder parken omkring 3 millioner gæster velkommen, hvilket gør Liseberg til den mest besøgte destination i Sverige. Liseberg er en af de mest prisbelønnede parker i Europa, og fik i september 2023 hædersprisen "Best of the Best" i den prestigefyldte Park World Excellence Awards 2023.

Kontakter

Billeder

Jul på Liseberg åbner 18. november og holder åbent helt til 7. januar
Jul på Liseberg åbner 18. november og holder åbent helt til 7. januar
Download
Vintereventyr hos Liseberg Foto: Liseberg AB/Stefan Karlberg
Vintereventyr hos Liseberg Foto: Liseberg AB/Stefan Karlberg
Download
Vinterpyntede karuseller hos Liseberg Foto: Liseberg AB/Stefan Karlberg
Vinterpyntede karuseller hos Liseberg Foto: Liseberg AB/Stefan Karlberg
Download
Maskotten Julius til Jul. Foto: Liseberg AB/Stefan Karlberg
Maskotten Julius til Jul. Foto: Liseberg AB/Stefan Karlberg
Download
Blomsterkarusellen ved jul Foto Liseberg AB/Stefan Karlberg
Blomsterkarusellen ved jul Foto Liseberg AB/Stefan Karlberg
Download
Lisebergs hovedindgang ved jul. Foto: Liseberg/Stefan Karlberg
Lisebergs hovedindgang ved jul. Foto: Liseberg/Stefan Karlberg
Download

Velkommen til Kron Kommunikation!

Kron Kommunikation er et PR- og kommunikationsbureau med base i København. Bureauet er specialiseret i PR og kommunikation for kunder i turist- og rejsebranchen - særligt med fokus på de skandinaviske turistdestinationer.

Følg pressemeddelelser fra Kron Kommunikation

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Kron Kommunikation

Feskekörka – en nyrenoveret madklassiker genåbner i Gøteborg15.5.2024 10:43:07 CEST | Pressemeddelelse

Göteborgs fiske- og skaldyrstempel, Feskekörka, genåbner 16. maj efter næsten fire års gennemgribende renovering til over 75 millioner kroner. De besøgende i fiskehallen bliver mødt af en helt ny, lysere, luftigere og mere moderne oplevelse, hvor fire nye restauranter og barer byder gæsterne velkommen. Blandt nyhederne er en udendørsservering ved kanalen med 200 siddepladser, der bliver én af Gøteborgs største udendørs terrasser.

Ny kæmpe spa, nye cykelruter og bedre vandring i Billingen i Vestsverige30.4.2024 10:31:12 CEST | Pressemeddelelse

I maj 2024 slår hotellet Billingehus dørene op til deres helt nye 2000 kvadratmeter store Earth Spa med varme kilder, saunaer, yoga og træningslokaler. Billingehus ligger midt i friluftsområdet Billingen i byen Skövde. Her er der også blevet bygget over en længere periode, og nu åbner en ny MTB-arena og flere nye cykelspor i maj. For at fuldende aktivitetsmulighederne, udvikles og kvalitetssikres områdets vandrestier - et arbejde, der afsluttes til efteråret.

Dalsland vil være Sveriges bedste graveldestination16.4.2024 09:00:00 CEST | Pressemeddelelse

I det smukke landskab i Dalsland i Vestsverige findes kilometervis af snoede grusveje, der gør området optimalt til gravelcykling. Dalsland er en hidtil ret ukendt og uudnyttet graveldestination i Vestsverige, men nu satser både lokale virksomheder og det regionale turistråd på at udvikle områdets store potentiale. Det naturskønne landskab byder på smukke skove, tusindvis af søer, kulturlandskaber og charmerende landsbyer. Alt i alt er området i Vestsverige ikke bare idyllisk, det er også en oplagt mulighed for gravelcykling, blot fire timer fra København.

Nye overnatningsmuligheder i Vestsverige er en oplevelse i sig selv19.3.2024 15:29:47 CET | Pressemeddelelse

Området Vestsverige må være Sverigesmester i anderledes overnatningssteder i naturen, og der kommer nye muligheder til igen i år. Stederne byder på alt fra trætopshuse, en hytte, der hænger på en klippe, til historiske bygninger, der er forvandlet til et hotel i smukke omgivelser. I Vestsverige kan man opleve de naturskønne omgivelser og den kulturelle rigdom, kombineret med komfortable og enestående overnatninger.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye