Pandemisikring: Nøglen til færre sygedage

Del

GC Healthcare og Airgle® Medical Grade, global førende producent for mobil medicinsk luftrensning og indeklimakontrol, lancerer innovativ pandemisikringstjeneste for at mindske sygedage, forbedre indeklimaet og det fysiske arbejdsmiljø.

I en tid, hvor folkesundheden står over for hidtil usete udfordringer på grund af pandemiske trusler, er GC Healthcare og Airgle® Medical Grade stolte af at annoncere lanceringen af en banebrydende pandemisikringstjeneste.

Servicen er udviklet for at støtte institutioner og virksomheder i at mindske sygefravær, forbedre indeklimaet samt det fysiske arbejdsmiljø gennem skalerbare og videnskabeligt underbyggede løsninger.

Pandemisikring bliver en stadig mere vital del af sundheds- og sikkerhedsplanlægningen i enhver organisation. Airgle® Medical Grade er specialister i at forbedre indeklimaet og implementere pandemisikringsforanstaltninger, der beskytter mod smittespredning og sygdomsudbrud. Vi forstår, at hver sygedag ikke kun påvirker den enkelte, men også har en dominoeffekt på hele arbejdspladsen eller institutionen. 

Skræddersyet rådgivning i Pandemisikring

Vores ekspert teams arbejder tæt sammen med vores kunder for at identificere og implementere de mest effektive pandemisikringsstrategier. Gennem grundig research og avanceret måleteknologi analyserer vi indeklimaet og udarbejder en skræddersyet handlingsplan. Vi anvender data-drevne tilgange til at sikre, at hver løsning ikke kun er effektiv, men også omkostningseffektiv og tilpasset den specifikke kontekst.

Forbedringer der giver sundhed og velvære på arbejdspladsen

Med en stigning i behovet for robuste sundhedsstrategier har GC Healthcare forpligtet sig til at forbedre arbejdsmiljøet ved at tilbyde specialiserede rådgivningstjenester og avancerede målinger af indeklimaet. Disse ydelser er designet til at identificere og imødegå risici forbundet med smittespredning, især i højrisikomiljøer.

Social Afstand - Et lag af fortiden

Mens social afstand har været et nyttigt redskab i begyndelsen af pandemien, ser vi nu mod mere bæredygtige og langsigtede løsninger. Mekanisk Afstand tilbyder en fremadrettet tilgang, der understøtter vores samfunds indsats for at være robuste over for fremtidige sundhedstrusler. Dette går ud på at bruge teknologi og smart design til at skabe sikre omgivelser, hvor risikoen for smittespredning minimeres. Innovative professionelle løsninger godkendt som medicinsk udstyr, understøtter sundhedstiltag og sikrer, at selv under de mest udfordrende forhold, kan vores samfund og arbejdspladser fortsætte med at fungere effektivt og sikkert.

Mekanisk Afstand - Et nyt kapitel i Pandemisikring

Virksomheden anvender konceptet Mekanisk Afstand – som er en fremtidsorienteret tilgang til sundhedssikring, der går ud over de traditionelle metoder som social afstand. ”Man må forstå nødvendigheden af at tilpasse sig en skiftende verden, hvor social afstand ikke længere kan stå alene," siger Ulrik Lindkvist, direktør hos GC Healthcare "Vores mål er at tilbyde løsninger, der sikrer kontinuerlig beskyttelse og velvære for alle medarbejdere."

Forbedring af sundhed og velvære

Vores ultimative mål er at forbedre sundhed og velvære for vores kunders medarbejdere, klienter og besøgende. Vi tror på, at et sundt indeklima er fundamentet for et produktivt og harmonisk miljø. Ved at reducere sygefravær, medicinforbrug og stress bidrager vi til at skabe ikke kun fysisk, men også psykisk velvære.

En Investering i Fremtiden

Et sundt og sikkert indeklima er ikke bare en fordel for det nuværende øjeblik; det er en investering i fremtiden. Ved at reducere sygefravær og forbedre den generelle trivsel, tilbyder Airgle® Medical Grade og GC Healthcare´s pandemisikringstjeneste en langsigtet løsning, der kan øge produktiviteten mens det sikrer en sund arbejdsstyrke.

Nøgleord

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra GC Healthcare

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra GC Healthcare

Lancering af mobil Indeklimaløsning til sikring af luftkvalitet i kritiske områder på dyreklinikker- og hospitaler.16.5.2024 08:03:42 CEST | Pressemeddelelse

I hjertet af hver dyreklinik og dyrehospital er der en konstant strøm af aktivitet. Dyr i nød, bekymrede ejere og dedikerede dyrlæger, der arbejder utrætteligt for at sikre, at hver eneste patient får den bedst mulige pleje. Men med denne konstante aktivitet følger også en række udfordringer – især når det kommer til luftkvaliteten i faciliteterne. Bakterier, vira, støv, kemikalier, lugte og potentielt smitsomme sygdomme kan gøre luften tung og usund at indånde. Det er netop derfor, vi med stolthed annoncerer lanceringen af Airgle® Medical Grade enheder, som snart bliver tilgængelig for dyrehospitaler og dyreklinikker.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye