Presseinvitation: Sundheden er nær – fremtidens forebyggelse, ny teknologi og samarbejde på tværs

Del

Vi hører advarslerne om, hvad der venter i det nære sundhedsvæsen. Men fremtiden er også fuld af muligheder. Den 6. december sætter Københavns Universiet og KL fokus på, hvordan forebyggelse, ny teknologi og nye former for samarbejder kan bidrage med løsninger, når fremtidens sundhed er nær.

Kan vi løse problemerne i det nære sundhedsvæsen uden at ansætte flere medarbejdere? Kan mere viden om borgerne, smarte apps og forebyggelse være blandt løsningerne til vores udfordringer? Og skaber vi nye problemer, hvis vi gør noget nyt?

KU og KL inviterer til konference, hvor vi ser på nye muligheder og perspektiver ift. udfordringerne i det nære sundhedsvæsen. Strukturel forebyggelse, optimering af brugen af sundhedsdata og nye måder at arbejde på tværs af fagskel, organisationer og sektorer er i centrum.

Du vil møde nogle af de stærkeste kræfter og forskere inden for området.

Det bliver en eftermiddag, hvor vi zoomer ind på den nødvendige omstilling af sundhedsvæsenet.

Moderator: Adam Holm

Tid: 6. dec. 2023, kl. 13.00-16.00

Sted: Festsalen, Frue Plads 4, 1168, København K / Online

Pris: Gratis

Program og tilmelding: Sundheden er nær

Nøgleord

Kontakter

Links

Følg pressemeddelelser fra Københavns Universitet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Københavns Universitet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye