3 Danmark

Fra underdog til topspiller: Teleselskabet 3 runder 20 år i Danmark

Del

I midten af oktober er det tyve år siden, at teleselskabet 3 trådte ind på det danske marked. Topchef for 3 i Danmark, Sverige og Østrig, Morten Christiansen, er særligt stolt af, at 3 fortsat insisterer på at udfordre konventionerne i markedet og gøre tingene anderledes.

PR Teleselskabet 3

Det er ikke hver dag, at et dansk teleselskab kan fejre rund fødselsdag, men d. 15. oktober kan teleselskabet 3 fejre tyve år på det danske marked. Morten Christiansen, der er Regional CEO for 3 i Danmark, Østrig og Sverige, har ledt televirksomheden i 18 ud af de 20 år i Danmark. Det gør ham til en af de længst-siddende teletopchefer i Europa. 

“Det er et helt særligt jubilæum for os. På de tyve år, vi har været i det danske marked, er vi gået fra at være dømt ude fra start til at være Danmarks tredjestørste teleselskab med mere end 1,5 mio. kunder. Det har kun kunnet lade sig gøre, fordi vi i 3 har nogle fantastiske medarbejdere, der altid har turdet rokke ved konventionerne i markedet, og som har insisteret på at tænke og gøre anderledes. Det er jeg enormt stolt af,” siger Morten Christiansen.  

Da 3 lancerede i Danmark tilbage i 2003, forudså eksperter, at teleselskabet ville fejle. Det skyldtes bl.a. at markedet blev vurderet til at være mættet, da det allerede havde tre andre teleselskaber, der skulle kæmpe om kunderne.

Det viste sig dog ikke at være tilfældet, og 3 har siden da grebet markedsandele år efter år.

“I løbet af vores 20 år i Danmark har vi prioriteret produktudvikling og innovation utrolig højt. Det betyder, at vi i dag er et af de teleselskaber, der sætter tempoet for udviklingen i det danske marked. Innovation og mod er nøglen til, at vi fortsætter med at gribe markedsandele. Men lysten til at være på forkant og til at tænke nyt kommer først og fremmest fra vores dygtige medarbejdere, som jeg gerne vil takke for deres enorme indsats,” siger Morten Christiansen.

Går stadig forrest med fremtidens tele- og internetløsninger  

Da 3 lancerede i Danmark fik teleselskabet bidt sig fast i de danske kunder ved at være først med at introducere en lang række nye produkter. 3 var det første teleselskab til at rulle et 3G-netværk ud i Danmark, ligesom 3 også gav kunderne adgang til internettet med mobilen allerede i 2005. 

Tingene tog for alvor fart, da teleselskabet i 2014 som eneste teleselskab i Danmark begyndte at tilbyde gebyrfri roaming i udlandet med 3LikeHome. Det blev et gigantisk hit, og er fortsat noget, som 3 er kendt for i dag, hvor kunder kan bruge telefonen, præcis som de gør derhjemme, i 73 lande over hele verden.  

Ifølge Morten Christiansen er 3LikeHome et godt eksempel på, hvad der kan ske, når man som 3 tør at gå forrest: 

“Vi er stadig lige så sultne på at være nyskabende og på at gøre tilværelsen som 3-kunde bedre, som vi var for tyve år siden. Digitale løsninger og teknologi er i høj grad en forudsætning for at løse mange af morgendagens udfordringer, og her spiller 3 en vigtig rolle. Vores stærke 5G-netværk gør os i stand til at bidrage til samfundsudviklingen på det digitale område samtidig med, at vi naturligvis gør det endnu federe at være 3-kunde,” afslutter Morten Christiansen. 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Om 3

3 tilbyder mobiltelefoni og dataforbindelser via 4G og 5G mobilnetværk. 3’s mere end 1,5 mio. kunder er flittige brugere af data på mobilen og har i en årrække haft det største dataforbrug i Danmark. Med et tilbud om fri roaming i 73 lande via konceptet 3LikeHome ønsker 3 at være det foretrukne teleselskab for rejselystne danskere. 3 Danmark har kontor i et Københavns nye bydel, Carlsberg Byen, hvor vi beskæftiger ca. 650 medarbejdere.

Følg pressemeddelelser fra 3 Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra 3 Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye