Mosaikhjørnet A/S

Mosaikhjørnet udvider direktionen: Forfremmer mangeårig projektchef til driftsdirektør

Del

Flise- og klinkevirksomheden Mosaikhjørnet har fra den 1. september 2023 udvidet direktionen, efter virksomhedens projektchef gennem mange år, Klaus Byberg, er blevet forfremmet til driftsdirektør. Ændringen sker blandt andet med henblik på at styrke virksomhedens salg og fysiske butikker.

Fra den 1. september 2023 er direktionen hos flise- og klinkevirksomheden Mosaikhjørnet vokset fra én til to. Det skyldes, at virksomhedens mangeårige projektchef, Klaus Byberg, forfremmes til driftsdirektør. Denne ændring sker ifølge den nuværende direktør, Tanja Foged, som et led i at ruste Mosaikhjørnet til fremtiden efter nogle omskiftelige år, der har været præget af både corona og inflation:

- Ligesom resten af verden har vores branche været igennem en turbulent tid, der både har betydet økonomisk vækst under corona samt afmatning i forbindelse med den stigende inflation. Derfor står vi nu et sted, hvor vi har valgt at ryste posen i forhold til vores organisation, da vi ønsker at styrke virksomheden bedst muligt fremadrettet. Det kommer blandt andet til at ske ved, at Klaus Byberg træder ind i Mosaikhjørnets direktion, hvilket uden tvivl kommer til gavn både over for kunder og medarbejdere.

 Den nye mand i direktionen, Klaus Byberg, har været en del af Mosaikhjørnet gennem 40 år, hvor han er gået fra at være farvehandlerlærling til senest at have ansvaret for virksomhedens projektsalg. Derfor er det ifølge Tanja Foged også helt naturligt, at Klaus Byberg nu er udpeget som ny driftsdirektør, da han har et indgående kendskab til virksomheden:

- Jeg har kendt Klaus siden, at jeg var helt lille, og han har været en del af Mosaikhjørnet i en menneskealder – også da mine forældre stod i spidsen for virksomheden. Derfor var det heller ikke en svær beslutning, at Klaus skulle være en del af direktionen, da det på mange måder er en rolle, han har opereret under i mange år. Klaus besidder samtidig en erfaring og et kendskab til branchen, der er uvurderlig, og han vil derfor blot blive et endnu større aktiv for virksomheden, når han fremadrettet indtager rollen som driftsdirektør.

De organisatoriske ændringer betyder, at der bliver etableret en direktion bestående af to personer, hvor Tanja Foged bliver udviklings- og økonomidirektør med et overordnet ansvar for virksomhedens forretningsmæssige profil og økonomi. Klaus Byberg får hovedansvaret for Mosaikhjørnets fysiske butikker og salg, hvilket i høj grad er en rolle, som han ser frem til:

Jeg er både ydmyg og stolt over at være blevet valgt som driftsdirektør. Det er en rolle, der indebærer en række spænende udfordringer, hvor en vigtig del er at være med til at udvikle Mosaikhjørnets butikker og salg. Derudover betyder udvidelsen af direktionen, at jeg i højere grad kan koncentrere mig om den overordnede retning for Mosaikhjørnet, som jeg ser frem til at arbejde videre med i tæt samarbejde med både Tanja og bestyrelsen, afslutter Klaus Byberg.

De organisatoriske ændringer trådte officielt i kraft den 1. september og er ifølge Tanja Foged blevet modtaget positivt af både kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Kontakter

Om Mosaikhjørnet

Mosaikhjørnet er en familieforretning og din specialist inden for fliser, klinker og mosaik. Med 60 års erfaring er virksomheden drevet af passion og lysten til at inspirere og yde en professionel service til både private og erhverv.

Mosaikhjørnet har i dag en webshop og tre butikker i henholdsvis Glostrup, Brønshøj og Aalborg, der alle har et bredt udvalg af kvalitetsfliser, badrumsmøbler samt værktøj og tilbehør til murerarbejde.

Følg pressemeddelelser fra Mosaikhjørnet A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mosaikhjørnet A/S

Mosaikhjørnet takker for opbakning ved åbningsreception17.6.2024 15:03:30 CEST | Pressemeddelelse

Mosaikhjørnet vil gerne rette en stor tak til alle, der deltog i vores åbningsreception og fejrede indvielsen af vores nye lokaler i Brøndby. Vores nye faciliteter omfatter både lager og projektafdeling samt den nye Profshop, der henvender sig til vores professionelle kunder. Arrangementet markerede starten på et nyt og spændende kapitel i Mosaikhjørnets 60-årige historie, og vi er overvældede over den store opbakning og interesse, vi har modtaget. Receptionen blev afholdt i vores nye lokaler på Sognevej 25, 46B, 2605 Brøndby. Det var en glæde at se så mange fremmødte, både mangeårige og nye samarbejdspartnere samt kunder. Den store opbakning og støtte gjorde dagen uforglemmelig, og vi er meget taknemmelige for hver eneste, der tog sig tid til at være med.

Indvielse 14. juni: Mosaikhjørnet åbner ny butik målrettet håndværkere10.6.2024 07:07:00 CEST | Pressemeddelelse

Den 14. juni slår flise- og klinkevirksomheden Mosaikhjørnet dørene op til en ny butik målrettet håndværkere, hvilket fejres med en reception for både kunder og samarbejdspartnere. Den nye butik får base i Brøndby, hvor Mosaikhjørnet fremadrettet samler lager, projektafdeling og butik under samme tag, hvilket skal være med til at styrke virksomhedens samarbejde med det professionelle marked.

Oase under jorden: Mosaikhjørnet leverer fliser til luksushotel i København14.3.2024 11:00:53 CET | Pressemeddelelse

I snart 20 år har Charlottehaven på Østerbro i København været et populært sted for turister såvel som lokale, der enten har boet på de luksuriøse hotellejligheder, spist i restauranten eller benyttet stedets Health Club. Nu har hotellets badefaciliteter gennemgået en stor renovering, og for at leve op til Charlottehavens eksklusive tilbud faldt valget på Mosaikhjørnet som fliseleverandør.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye