Nuuday

50.000 danske husstande får nu mulighed for internet fra Hiper gennem GlobalConnect Privats fibernet

Del

Fra i dag er det nu muligt for 50.000 adresser, der er tilkoblet GlobalConnect Privats (tidligere Onefiber) netværk, at vælge Hiper som internetudbyder. Det fejrer Hiper med aktuel kampagne hvor man kan få 1000/1000 Mbit fiberforbindelse til en attraktiv pris.

Internetudbyderen Hiper, der med et glimt i øjet bryster sig af kun at være gode til internet, bliver nu en valgmulighed for de 50.000 husstande, der er tilkoblet GlobalConnect Privats fiberkabler – og det bringer selvsagt glæde hos Hiper: 

“Vi er rigtig glade for nu at kunne åbne for 50.000 nye husstande via GlobalConnect Privats fibernetværk. Vi har et benhårdt fokus på at levere lynhurtigt og driftssikkert internet til så mange danskere som muligt. Her spiller fiber en stor rolle, da det uden tvivl er den type forbindelse, der giver højest hastighed og bedst kvalitet. Om det er til gaming, streaming eller videomøder fra hjemmekontoret, så ved vi, at de fleste danskere går op i, at det bare fungerer og er hurtigt.” lyder det fra Mads Hein, direktør for Hiper.  

1000/1000 mbit til kun 319 kroner 

Lanceringen har man valgt fra Hipers side at markere med et attraktivt tilbud for de nye potentielle kunder på GlobalConnects fibernet, der dermed kan få lynhurtigt 1000/1000 mbit forbindelse til kun 319 kr. Samtidig kan kunderne få de første seks måneder til kun 199 kr om måneden.  

”For fjerde år i træk blev Hiper tidligere på året kåret af analyseinstituttet Loyalty Group til at være den internetudbyder, der giver kunderne mest værdi for pengene og samtidig den som flest vil anbefale. Det vil vi gerne blive ved med – og det vil nye kunder på GlobalConnect Privat netværket også opleve.” afslutter Mads Hein.  

For yderligere information  
Thomas Rekling, pressekonsulent i Nuuday, tlf. 2091 5076    

Om Hiper  
Hiper leverer lynhurtigt bredbånd og dækker over to millioner danske husstande med 1.000 Mbit. Hiper er tre år i træk blevet kåret til den internetudbyder, der giver kunderne mest værdi for pengene af analyseinstituttet Loyalty Group og løb også i 2022 med sejren for prisen ’Flest vil anbefale’.Hiper er en del af Nuuday-koncernen.  
  
Om GlobalConnect  
GlobalConnect Privat(tidligere Onefiber) er GlobalConnect Danmarkssatsning på privatmarkedet, som udbygger fibernet til private husstande i en lang række områder i landet.  

GlobalConnect-koncernen leverer højhastigheds fiber til 700.000 private hjem og helhedsløsninger fra fiber til sky til 30.000 erhvervskunder, baseret på 150.000 km fibernetværk og 35.000 kvadratmeter datacenterplads i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Finland. Koncernen har cirka 1.800 medarbejdere og er ejet af kapitalfonden EQT.   

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Nuuday

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nuuday

Nuuday leverede et stabilt andet kvartal med stærke produktlanceringer, vækst i finansielle nøgleindikatorer og kundetilgang på mobilområdet for 12. kvartal i træk11.8.2023 09:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Nuuday fortsatte kundetilgangen på mobilområdet for 12. kvartal i træk, hvor der kom 3.000 nye abonnementer, mens der kom 21.000 nye abonnenter med fiberbredbånd. Serviceomsætningen steg 0,1%, mens underlæggende EBITDA voksede 0,2%. Kvartalet bød også på stærke produktlanceringer fra TDC Erhverv og udmærkelser for den gode kundeoplevelse til Telmore og Hiper.

Nuuday skyder 2023 i gang med vækst i underliggende EBITDA og kundetilgang inden for strategiske kerneområder, alt imens virksomhedstransformationen bevæger sig hastigt fremad12.5.2023 09:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Nuuday leverede på sin strategi om at stabilisere forretningen og vokse inden for mobiltjenester og højhastighedsbredbånd i Q1. Q4's positive EBITDA-trend fortsatte med en underliggende EBITDA-vækst på 3,7% YoY, alt imens Nuuday fortsætter rejsen mod at blive en strømlinet digital tjenesteudbyder, der nu for 8. år i træk opererer på Danmarks bedste mobilnet.

Bedst i test: Nuudays kunder er for ottende år i træk koblet på Danmarks bedste mobilnet med landsdækkende 5G-dækning3.5.2023 09:18:05 CEST | Pressemeddelelse

Teknologisk Institut har igen i år målt mobilnetværksoplevelsen i Danmark, og for ottende år i træk bliver TDC NET’s mobilnet målt til at være bedre end konkurrenternes. Dermed kan Danmarks største teleudbyder Nuuday, som opererer på TDC NET’s netværk, levere landets bedste mobilnetværksoplevelse til kunderne gennem sine brands YouSee, Telmore, TDC Erhverv, Eesy og Relatel.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum