Vaccinationscentre i Randers og Grenaa åbner den 2. oktober

Del

Regionshospitalet Randers tilbyder fra mandag den 2. oktober gratis vaccination mod influenza og covid-19 til borgere i målgrupperne.

En borger bliver vaccineret i overarmen.
Fra den 2. oktober er det muligt for borgere i målgruppen at blive vaccineret mod influenza og covid-19 på vores vaccinationscentre i Randers og Grenaa. Foto: Helle Brandstrup Larsen. Helle Brandstrup Larsen Regionshospitalet Randers

Fra mandag den 2. oktober er det igen muligt at blive vaccineret mod influenza og covid-19 i Regionshospitalet Randers' vaccinationscentre i henholdsvis Randers og Grenaa. 

Vaccinationscentrene har følgende åbningstider:

Vaccinationscenter Randers, Regionshospitalet Randers, Kirketerpsvej 5, 8930 Randers NØ
Mandag: 9-16
Tirsdag: 9-16
Onsdag: 9-19
Torsdag: 9-16
Fredag: 9-16
Lørdag: Lukket
Søndag: 9-16

Vaccinationscenter Grenaa, Grenaa Sundhedshus, Sygehusvej 15, 8500 Grenaa
Mandag: 9-16
Tirsdag 9-16 

Medarbejdere fra Regionshospitalet Randers kører desuden ud og vaccinerer borgere, der bor på plejehjem samt immobile borgere, der, via deres egen kommune, er visiteret til at blive vaccineret i eget hjem. 

I år er det også muligt at blive vaccineret på nogle af landets apoteker.

Få et overblik over alle vaccinesteder på Danmarkskortet (er ved at blive opdateret). 

Hvem tilbydes vaccination i år?
Sundhedsstyrelsen tilbyder fra 1. oktober til 15. januar vaccination mod covid-19 og influenza til:

  • Børn i alderen 2-6 år (kun influenza. Som næsespray)
  • Personer under 65 år som har en øget risiko for et alvorligt sygdomsforløb.
  • Personer der er fyldt 65 år eller derover.


Borgere i målgruppen til begge vacciner kan få disse samtidig.

Midt i september modtager +65-årige borgere invitation til vaccination i deres e-boks (eller via almindelig post hvis de er fritaget digital post) og kan derefter bestille tid til vaccination på www.vacciner.dk. 

Borgere der ikke har MitID, kan kontakte Region Midtjyllands bookingtelefon på tlf. 7023 2415.

Borgere under 65 år der også er i målgruppen, fx på grund af sygdom, modtager ikke en invitation til vaccination. Disse kan uden henvisning fra en læge fra midt i september booke tid til vaccination på vacciner.dk.

Du har god tid til at nå din vaccination
Vi ved af erfaring, at der kan være rift om de første vaccinationstider.

Da vaccinationerne gives frem til den 15. januar, har du god tid til at tage imod tilbuddet.

Vi opfordrer dig til at væbne dig med tålmodighed, hvis du oplever udfordringer med at finde tid til vaccination eller med at komme igennem på telefonen i de første dage i oktober. 

Nøgleord

Kontakter

Regionshospitalet Randers

Regionshospitalet Randers er akuthospital for Kronjylland og Djursland og dækker dermed den nordøstlige del af Region Midtjylland. I hospitalets område er der ca. 215.000 indbyggere. Hospitalet har ca. 200.000 behandlinger årligt og beskæftiger hvad der svarer til ca. 1.900 fuldtidsansatte.

Følg pressemeddelelser fra Regionshospitalet Randers

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Regionshospitalet Randers

Engangstilbud om HPV-screening til kvinder over 65 år finder flere forstadier til livmoderhalskræft7.7.2023 10:38:29 CEST | Pressemeddelelse

Et engangstilbud om HPV-screening til kvinder i alderen 65-69 år, som ikke tidligere er blevet HPV-screenet, kan være med til at forebygge tilfælde af livmoderhalskræft ved at identificere forstadier til kræftsygdommen. Det er konklusionen på et studie, som forskere på Universitetsklinik for Kræftscreening på Regionshospitalet i Randers har udarbejdet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum