Prækvalificerede ansøgere til nyt retspsykiatrisk sengeafsnit i Skejby valgt

Del

Tre ansøgere er valgt til at byde på opgaven om at udvide retspsykiatrien i Skejby med et ekstra sengeafsnit. Det endelige tilbud fra de prækvalificerede skal være klar primo 2024.

Aarhus Universitetshospital Psykiatrien har vokseværk. Det betyder, at et nyt retspsykiatrisk sengeafsnit samt kontorområde til klinisk personale skal bygges i forlængelse af den resterende psykiatri i Skejby. Udvidelsen kommer til at være omkring 4500 m2.
 
Psykiatrien i Region Midtjylland annoncerede derfor i begyndelsen af juli et EU-udbud for at finde interesserede bydende til at finansiere, opføre og vedligeholde udvidelsen af AUH Psykiatrien i Skejby. Det skal ske i et offentligt-privat-partnerskab (OPP).
 
Ansøgningsperioden er nu udløbet, og Region Midtjylland har i den forbindelse valgt tre prækvalificerede ansøgere til at gå videre i processen.
 
De prækvalificerede ansøgere er:

  1. Enggaard A/S med Sweco Danmark A/S, AART Architects A/S.
  2. Amber Infrastructure Limited med Kemp & Lauritzen A/S, KHR Architecture A/S, Raundahl & Moesby A/S og Niras A/S.
  3. PKA Skejby P/S med Nordstern ApS, Arkitema K/S, Wicotec Kirkebjerg A/S, AFRY ApS, Pensionskassen for Sundhedsfaglige, Pensionskassen for Socialrådgivere, Socialpædagoger og Kontorpersonale og Lægesekretærer.

Ansøgerne skal i samarbejde med Region Midtjylland afklare løsninger og vilkår for byggeriet, inden de afgiver deres endelige tilbud på opgaven i starten af 2024.

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Psykiatrien i Region Midtjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Psykiatrien i Region Midtjylland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye