Nyt job til cheflæge for Regionspsykiatrien Gødstrup

Del

Robert Bering stopper med udgangen af oktober som cheflæge for Regionspsykiatrien Gødstrup for at følge med familien til København.

Flytningen betyder nyt job til Robert Bering, der tiltræder en stilling som ledende overlæge for Psykoterapeutisk Klinik, Nannasgade, Psykiatrisk Center København.
 
- Det har været et stort privilegie at få lov til sammen med så mange dygtige ledere og medarbejdere at etablere psykiatrien på det nye hospital i Gødstrup. Efter fælles beslutning i familien har vi dog nu valgt at flytte til København, hvor min kone i forvejen har arbejde, siger Robert Bering.
 
Robert Bering begynder i den nye stilling 1. november.
 
- Robert har ydet en stor indsats for Regionspsykiatrien Gødstrup, hvor han har bidraget med nye perspektiver og tilført ny viden om bl.a. rehabilitering og traumer, siger lægefaglige direktør, Jakob Paludan.
 
Varetagelsen af de lægefaglige opgaver, indtil en ny cheflæge kan sætte sig i stolen, vil blive afklaret i den kommende tid. Den ledige stilling som cheflæge vil blive opslået snarest muligt.

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Psykiatrien i Region Midtjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Psykiatrien i Region Midtjylland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye