Københavns Kommune Børne- og Ungdomsforvaltningen

Hvem skal med mig til fest på slottet?

Del

H.K.H Prins Christian fylder 18 år, og du har mulighed for at komme til fest på slottet i selskab med et medlem af Ungerådet i København

Ungeråd KBH har fået til opgave at udpege en 18-årig københavner, som skal deltage i H.K.H Prins Christians fødselsdag på Christiansborg Slot i København d. 15. oktober 2023.

Den udvalgte københavner ledsages af Shabnam fra Ungeråd KBH og har mulighed for at blive klogere på ungerådets arbejde for at sætte et ungt aftryk på København.


Om Ungeråd KBH:

Ungeråd KBH er de unge københavneres demokratiske råd. Ungerådet har til formål at sikre, at unge har medindflydelse på udviklingen i Københavns Kommune, får indblik i den demokratiske proces og er med til at kvalificere de politiske beslutninger, der træffes. Dette sker bl.a. gennem et direkte samarbejde mellem ungerådet og politikerne, hvor de unges viden, idéer og behov aktivt bliver bragt i spil. Ungerådet består af 35 medlemmer og 15 suppleanter i alderen 12-20 år med bopæl i Københavns Kommune eller under uddannelse i Københavns Kommune. Er du selv interesseret i at blive medlem af Ungeråd KBH har du mulighed for at stille op til Ungerådsvalget frem til d. 1. oktober.

Valget finder sted fra d. 3. oktober til d. 31. oktober.


Sådan ansøger du om at komme med til H.K.H Prins Christians fødselsdag:

- Send en motiveret ansøgning på maks 150 ord med dit navn, fødselsdag og kontaktinformation, hvor du fortæller om, hvad du har gjort for unge fællesskaber i Københavns Kommune.

- Du skal være fyldt 18 år på dagen, festen afholdes.

- Send din ansøgning inden den 10. september kl. 23:59 til mailadresse: ungeraad@buf.kk.dk


En jury bestående af medlemmer fra Ungeråd KBH vil læse ansøgningerne igennem og udpege den heldige 18-årige, som efterfølgende vil få besked på mail.


For yderligere spørgsmål kontakt Ingrid Bo Rahbek på telefon: 21276673

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Københavns Kommune Børne- og Ungdomsforvaltningen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Københavns Kommune Børne- og Ungdomsforvaltningen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye