Lolland Kommune

Ny skoleleder på Specialskolen

Del

Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Vikki Jensen som ny leder af Specialskolen Lolland. Vikki Jensen tiltræder med virkning fra den 1. oktober 2023.  

Stillingen som leder af Specialskolen Lolland er nu besat. Pr. 1. oktober tiltræder Vikke Jensen som ny skoleleder for den samlede specialskole, der dækker tre afdelinger i henholdsvis Maribo, Østofte/Nakskov og Horslunde. Et job, hun ser frem til:

”Jeg glæder mig meget til at tage fat på opgaven og er klar til at gøre mit for, at vi her på Lolland får det bedst mulige tilbud på specialområdet”, fortæller Vikki Jensen, der blandt andet har et stort fokus på at udvikle specialskolen som et videnscenter for specialpædagogik i Lolland Kommune:

”Vores specialskole skal være Lolland Kommunes flagskib, når det handler om specialpædagogik. Det er her de specialpædagogiske kompetencer er samlet, og det er vigtigt, at vi forstår at skabe et tættere samarbejde mellem specialområdet og almenområdet – Vi skal blive dygtige til at lære af hinanden, for det er i fællesskab, at vi bedst kan finde de rette løsninger for vores elever”. 

Sektorchef Espen Andersen er glad for at byde den nye skoleleder velkommen:

”Vi glæder os meget til det nye samarbejde, og er ikke i tvivl om, at vi med Vikki har fundet den helt rigtige person til opgaven. Vikki har lige præcis de kompetencer, der skal til for at stå i spidsen for vores specialskole, og kan med sin store viden, dygtige lederevner og vigtige fokus på samarbejde være med til at sætte en ny kurs”.

Han fortsætter:

”Der har været meget debat omkring Specialskolen i de seneste år, og vi ved, at ikke alt har fungeret godt nok. Men nu handler det om at se fremad, trække i arbejdstøjet og sammen sikre en god dialog og et tæt samarbejde på tværs af både medarbejdere, forældre og elever. Om kort tid vil vi holde suppleringsvalg til skolebestyrelsen, og vi håber at få sammensat en ny bestyrelse, der med friske øjne og ny energi kan være med til at udvikle specialskolen i en positiv retning”.

Der var 6 kompetente ansøgere til stillingen, men det var et enigt ansættelsesudvalg, der valgte at pege på Vikki Jensen som den bedste kandidat.

Vikki Jensen er uddannet skolelærer og har 4 års erfaring som skoleleder og 2 år som afdelingsleder. Senest har Vikki Jensen været skoleleder på Landsbyordningen i Horslunde siden 2019.

På Horslunde Landsbyordning er den nuværende stedfortræder Thomas Murel Hansen pr. 1. oktober konstitueret i stillingen som skoleleder frem til sommeren 2024, hvor skolen lukker.

Nøgleord

Kontakter

Vikki Jensen
Kommende skoleleder for Specialskolen Lolland
Tlf: 24 20 95 17

Espen Fossar Andersen
Sektorchef for Skole og Dagtilbud
Tlf: 23 80 73 67

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Lolland Kommune iværksætter handleplan for byggesager18.4.2024 12:19:40 CEST | Pressemeddelelse

Klima-, Teknik- og Miljøudvalget bestilte i september 2023 en analyse af byggesagsbehandlingen i Lolland Kommune. Nu viser en brugertilfredshedsundersøgelse, at der blandt de fleste adspurgte er tilfredshed med sagsbehandlingen. Men der er også områder, hvor sagsbehandlingen kan gøres endnu bedre. Det viser den analyse, som Deloitte har foretaget for kommunen. Derfor har Klima-, Teknik- og Miljøudvalget nu vedtaget en handleplan.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye