Mosaikhjørnet A/S

Fra lærling til projektchef: Nu kan Klaus Byberg fejre 40-års jubilæum hos Mosaikhjørnet

Del

Klaus Byberg kan fredag den 25. august fejre 40-års jubilæum hos flise- og klinkevirksomheden Mosaikhjørnet. Tilbage i 1983 begyndte han ved et tilfælde som farvehandlerlærling hos Mosaikhjørnet, men de seneste 20 år har Klaus Byberg skabt fundamentet for virksomhedens projektsalg til blandt andet entreprenører og arkitekter.

Tidligere i år rundede Mosaikhjørnet med hovedsæde i Glostrup et skarpt hjørne, da flise- og klinkevirksomheden kunne fejre 60-års jubilæum. Snart er det igen tid til at markere en særlig milepæl for virksomheden, når medarbejderen Klaus Byberg fra Taastrup kan fejre 40-års jubilæum den 25. august.

Det var ellers ved et tilfælde, at Klaus Byberg begyndte som farvehandlerlærling hos Mosaikhjørnet i 1983, da han var blevet frigjort fra sin læreplads som glarmester. Siden dengang har Klaus Byberg haft mange forskellige roller i Mosaikhjørnet, inden han for knap 20 år siden landede i sin nuværende stilling som projektchef.

- I min tid hos Mosaikhjørnet har jeg prøvet alt fra at være lærling og butiksansat til at have ansvar for virksomhedens projektsalg. Jeg har altid været en del af firmaets udvikling sammen med Ulf & Ulla Nielsen og senere med datteren Tanja Foged, fortæller Klaus Byberg og fortsætter:

- Det har helt sikkert være medvirkende til, at jeg er blevet her i så mange år, da jeg konstant har haft mulighed for at udvikle mine kompetencer i takt med, at virksomheden har vokset sig større. I min nuværende stilling har jeg hovedansvaret for vores projektsalg, og jeg har derfor en vigtig rolle overfor vores entreprenører og arkitekter, hvilket er enormt spændende at være en del af, fortæller Klaus Byberg.

Med sin lange karriererejse hos Mosaikhjørnet er Klaus Byberg blot den anden ansatte til at runde et 40-års jubilæum. Milepælen bliver fejret den 25. august klokken 13.00 – 16.00 i butikken på Kirkebjerg Parkvej 1 i Glostrup, hvor både familie, kunder, samarbejdspartnere og venner af huset er inviteret.

Nøgleord

Kontakter

Mosaikhjørnet er en familieforretning og din specialist inden for fliser, klinker og mosaik. Med mere end 50 års erfaring er virksomheden drevet af passion og lysten til at inspirere og yde en professionel service til både private og erhverv.

Mosaikhjørnet har i dag en webshop og tre butikker i henholdsvis Glostrup, Brønshøj og Aalborg, der alle har et bredt udvalg af kvalitetsfliser, badrumsmøbler samt værktøj og tilbehør til murerarbejde.

Følg pressemeddelelser fra Mosaikhjørnet A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mosaikhjørnet A/S

Oase under jorden: Mosaikhjørnet leverer fliser til luksushotel i København14.3.2024 11:00:53 CET | Pressemeddelelse

I snart 20 år har Charlottehaven på Østerbro i København været et populært sted for turister såvel som lokale, der enten har boet på de luksuriøse hotellejligheder, spist i restauranten eller benyttet stedets Health Club. Nu har hotellets badefaciliteter gennemgået en stor renovering, og for at leve op til Charlottehavens eksklusive tilbud faldt valget på Mosaikhjørnet som fliseleverandør.

Vi byder Hans-Henrik Søndersted-Olsen velkommen som nyt bestyrelsesmedlem i Mosaikhjørnet A/S8.9.2023 10:25:34 CEST | Pressemeddelelse

Hans-Henrik Søndersted-Olsen tiltræder som bestyrelsesmedlem i familievirksomheden Mosaikhjørnet A/S, der er blandt landets førende udbydere af fliser, klinker og mosaik. Virksomheden er familiejet og er en markant og innovativ spiller på markedet for byggematerialer. Han skal bidrage til virksomhedens fortsatte udvikling. Han kommer med stor erfaring som bestyrelsesformand og -medlem i forskellige mellemstore virksomheder og er Advisory Board medlem på CBS. Han er uddannet cand.merc. og kommer med en bestyrelsesuddannelse fra INSEAD og har tidligere i sin karriere været mangeårig direktør for landets førende B2B-marketingbureau, som vandt adskillige danske og globale priser.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye