Godschauffør vinder DI Sønderjyllands lærlingepris 2023

Del

Da godschaufførelev Daniel Falk fra Bolderslev henvendte sig til virksomheden Meldgaard Transport A/S i Aabenraa for at få en uddannelsesaftale skete det med stor ildhu og med en bemærkning om at virksomheden gjorde en stor fejl, hvis de ikke ansatte ham.

Den form for ildhu satte Meldgaard pris på – og det samme gør nu DI Sønderjylland. 28-årige Daniel fik sin uddannelsesaftale er nu blev kåret som vinder af årets lærlingepris i Sønderjylland.

Prisen overrækkes torsdag den 24. august kl. 15 hos Meldgaard Transport A/S, Askelund 10, 6200 Aabenraa. Pressen er velkommen til at overvære prisoverrækkelsen.

Den årlige lærlingepris fra DI Sønderjylland gives til en lærling, der har været flittig, hjælpsom og energisk og en god kammerat, og som har ydet en særlig faglig og social indsats.

- Daniel pressede med stor ildhu selv på for at få en uddannelsesaftale på plads og det er de glade for hos Meldgaard i dag. Han har under sin læretid været god til at skabe den gode stemning, med sit glade smil og går gerne i dialog med andre elever på en god og positiv måde og hjælper, hvor der er behov. Og så er han først og fremmest fagligt meget dygtig, både teoretisk og praktisk, og udfører sit arbejde med et godt overblik og smidighed. Så lærlingeprisen er fuldt ud fortjent, siger formanden for DI Sønderjylland, Tommy Seeberg.

Daniel Falk har været lidt af en mønsterelev og et forbillede for de andre elever. Han er nu færdigudlært som godschauffør – og det er naturligvis endt med en fastansættelse hos Meldgaard.

Men det er ikke kun hos Meldgaard at de har blik for Daniel Falks evner. Han har nemlig også fået tildelt EUC SYD prisen – for talent og faglighed.

BILLEDER FRA OVERRÆKKELSEN KAN REKVIRES AF PRESSEN HOS:

Chefkonsulent for DI Sønderjylland Peter Houmann Wagner, tlf. 2566 6309, e-mail phw@di.dk

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos chefkonsulent for DI Sønderjylland Peter Houmann Wagner, tlf. 2566 6309, e-mail phw@di.dk

For yderligere information om DI Sønderjylland: Chefkonsulent Peter Houmann Wagner Mail: phw@di.dk Tlf. 7216 0188 Mobil: 2566 6309 Chefsekretær Lissen Svellov Mail: lsb@di.dk Tlf. 3377 3702

Følg pressemeddelelser fra DI Sønderjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Sønderjylland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum