Skorstensgaard Danmark A/S

Skorstensgaard gør studielivet lidt lettere med 15% studierabat

Del

Skorstensgaard, den velkendte værkstedskæde, har besluttet at lette studerende bilejeres økonomiske byrde ved at introducere et nyt og attraktivt tilbud. Studerende kan nu drage fordel af en studierabat på hele 15% på deres værkstedsregning, når de vælger at få repareret deres studiebil i en af Skorstensgaards 22 afdelinger.

Endnu et studieår står for døren, og de studerende landet over er gået i gang med at forberede sig, søge en studiebolig, købe en bedre bærbar og ikke mindst finde en studiebil. Som studerende er økonomien ofte stram, og derfor skal studiebilen ikke have en dyr vedligeholdelse, hvilket en bil ofte kan ende med at have. Men nu er der gode nyheder til alle studerende, der ejer en bil. Værkstedskæden Skorstensgaard tilbyder nemlig en eksklusiv studierabat på hele 15% på værkstedsregningen, så studerende nu trygt kan overlade studiebilen til professionelle, veluddannede teknikere og samtidig nyde godt af en betydelig besparelse.

Og studierabatten er kommet for at blive.

Nemt at opnå studierabat hos Skorstensgaard

Skorstensgaard ønsker at inkludere alle studerende i deres nylancerede rabatkoncept. Derfor er studierabatten gældende for alle studerende over 18 år, som er indskrevet på et af landets ungdoms- eller videregående uddannelser, uanset om det er en deltids- eller fuldtidsuddannelse. Studierabatten gælder for Service efter bogen samt alle reparationstyper og har kun enkelte vilkår.

Vilkår for at opnå Skorstensgaards studierabat:

  • Den studerende skal fremvise et gyldigt studiekort, hvoraf udløbsdatoen fremgår, eller gyldig dokumentation med udløbsdato fra uddannelsesstedet ved indlevering af bilen på værkstedet
  • Rabatten kan ikke kombineres med Service 10+ samt andre rabatter og sæsontilbud
  • Rabatten omfatter OE-godkendte uoriginale reservedele – originale reservedele er ikke omfattet.

Værkstedskæden fortæller, at deres mekanikere står klar til at tage sig af de studerendes biler med den største omhu og ekspertise, uanset om det drejer sig om et rutinemæssigt serviceeftersyn eller en reparationsopgave – og uanset bilens alder.

Vil gøre bilreparationer billigere for studerende
Værkstedskæden Skorstensgaard har besluttet at indføre studierabat for at gøre bilreparationer mere overkommelige for studerende. Som en del af deres ønske om at give alle danske bilejere en god værkstedsoplevelse, både hvad angår pris og kvalitet, har de allerede et tilbudskoncept for pensionister, der giver 15% pensionistrabat på værkstedsregningen for alle ældre over 65 år.

- Vi forstår, at det er afgørende for studerende med en aktiv hverdag at have en velfungerende bil. Og vi ved også, at bilservice og reparationer kan være dyre. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde alle studerende med bil denne rabat, så de ligesom pensionisterne kan drage nytte af kvalitetsreparationer og god service til en overkommelig pris, udtaler Niels Vang Nielsen, supportchef hos Skorstensgaard.

Med 22 Skorstensgaard værksteder spredt over hele Danmark, skal de studerende heller ikke rejse langt for at få deres bil repareret eller serviceret hos Skorstensgaard.

Besøg https://skorstensgaard.dk/afdelinger for at finde den nærmeste Skorstensgaard afdeling. Her kan man booke tid til en reparation eller et serviceeftersyn.

Læs mere om Skorstensgaards studierabat: https://skorstensgaard.dk/privat/studierabat

Læs mere om Skorstensgaards pensionistrabat: https://skorstensgaard.dk/pensionistrabat

Book en tid hos et Skorstensgaard værksted: https://skorstensgaard.dk/checkout/booking/

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Om Skorstensgaard Danmark

Skorstensgaard er en af landets førende, frie autoværkstedskæder. Siden 2009 har vi serviceret flere hundrede tusind danske personbiler, og 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre. Hos os bevarer du din fabriksgaranti, da vi yder samme høje serviceniveau som mærkeværkstederne.

Virksomheden er grundlagt i 2009 af brødrene Martin og Anders Skorstensgaard, som altid har arbejdet med drift af værksteder – både som selvstændige og som driftsansvarlige på mærkeværksteder. Deres innovative tilgang til processer, deres forståelse for markedet samt deres fokus på kundernes behov er nøglen til virksomhedens succes.

Følg pressemeddelelser fra Skorstensgaard Danmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Skorstensgaard Danmark A/S

Skorstensgaard modtager pris for at hjælpe unge og ledige i job19.1.2024 15:51:20 CET | Pressemeddelelse

Skorstensgaard, en førende værkstedskæde med hovedsæde i Kolding, har netop modtaget SammenomJOB-prisen for deres bemærkelsesværdige engagement i at støtte unge og ledige til at komme i job. Prisen, som er et initiativ fra Kolding Kommune, anerkender virksomheder, der skiller sig ud ved at skabe mangfoldige og inkluderende jobs og lærepladser – og Skorstensgaard opfylder alle kriterierne for prisen.

Mød en diagnosetekniker fra Skorstensgaard4.12.2023 12:34:46 CET | Nyhed

Når du afleverer din bil på et autoværksted, er der mange specialister, der kigger på den. Mekanikere, pladesmede (også kaldet karosseriteknikere), værkførere og ikke mindst diagnoseteknikere. I denne artikel har vi givet plads til en af vores diagnoseteknikere – Frederik Christensen fra Skorstensgaard Esbjerg. Han fortæller, hvad en diagnosetekniker kan, og hvordan han bruger sine kompetencer inden for diagnosticering til at udbedre fejl på bilerne.

Skorstensgaard: Støtter unge elever fra Kolding i Projekt Edison 20236.11.2023 14:04:06 CET | Pressemeddelelse

Anders Skorstensgaard, administrerende direktør for den koldingbaserede værkstedskæde Skorstensgaard, indtog i fredags for 2. år i træk rollen som dommer i årets lokale Projekt Edison konkurrence på IBC i Kolding. Dette initiativ har til formål at støtte og opmuntre unge, der ønsker at forfølge deres iværksætterdrømme, og netop disse drømme er tæt knyttet til Skorstensgaards egen opstartshistorie.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye