Sundhedsdatastyrelsen

Sundhedsdatastyrelsen skal have ny direktør fra november

Del

Når direktør Lisbeth Nielsens åremålsansættelse udløber, vil hun ikke være at finde i ansøgerfeltet. Efter 8 år er det tid til nye udfordringer.

Siden Sundhedsdatastyrelsen blev etableret i 2015 har dens direktør heddet Lisbeth Nielsen. Men til november er det slut.

”Det er lykkedes os at skabe en stærk, velfungerende styrelse, der er med til at sikre, at vores sundhedsvæsen bygger på effektive digitale løsninger og avanceret brug af sundhedsdata. Men efter 8 år i samme job har jeg personligt lyst til at prøve kræfter med noget nyt, og jeg har derfor besluttet ikke at lægge billet ind på min stilling igen,” siger Lisbeth Nielsen.

Stillingen som direktør for Sundhedsdatastyrelsen er en såkaldt åremålsansættelse, der i udgangspunktet er tidsbegrænset til 5 år, men kan forlænges til 8 år. Det er Lisbeth Nielsens stilling blevet, men når den udløber den 31. oktober, vil hun altså ikke være at finde i ansøgerfeltet.

”Stillingen som direktør for den nyoprettede Sundhedsdatastyrelse var mit drømmejob, og det har overgået alle forventninger. Det har været spændende og krævende at bygge en ny styrelse op, men fremfor alt har det været lærerigt og budt på mange fantastiske oplevelser,” siger Lisbeth Nielsen og fortsætter:

”Jeg er ikke i tvivl om, at Sundhedsdatastyrelsen fortsat kommer til at spille en afgørende rolle i det danske sundhedsvæsens digitalisering og i forhold til at sikre høj kvalitet af vores sundhedsdata i årene fremover.”

Lisbeth Nielsen fortsætter i Sundhedsdatastyrelsen til udgangen af oktober. Stillingen som direktør for Sundhedsdatastyrelsen er slået op med frist for ansøgning 15. august.

Kontakter

Om Sundhedsdatastyrelsen

Sundhedsdatastyrelsen skaber sammenhængende sundhedsdata og digitale løsninger til gavn for patienter og klinikere samt forskningsmæssige og administrative formål i sundhedsvæsenet.

Følg pressemeddelelser fra Sundhedsdatastyrelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sundhedsdatastyrelsen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye