Muskelsvindfonden

Historisk opbakning fra publikum: Grøn melder alt udsolgt for første gang

Del

I dag kan Grøn melde Esbjerg udsolgt, hvilket betyder, at alle 8 koncerter er udsolgte. Derved skriver Muskelsvindfonden og Tuborg historie: Det er aldrig sket før i Grøns 40 år, at der har været udsolgt på hele turnéen. 180.500 gæster har sikret sig en billet på tværs af koncerterne, og overskuddet fra de totalt udsolgte koncerter går til Muskelsvindfonden.

Da Grøn rullede afsted for første gang i 1983 var der seks koncerter, 40 frivillige og  to bands.

Gennem fire årtier har Grøn vokset sig til en af de største musikinstitutioner i Danmark, og med sommerens historisk succesfulde turné har koncertkaravanen gjort det klart, at Grøn står stærkere end nogensinde.

Theis Petersen, der er indsamlingschef for Muskelsvindfonden, fortæller:
“Vi vidste, at det ville blive en særlig sommer, fordi vi drog afsted på turné for at fejre 40 år med Grøn, men vi havde aldrig turde drømme om, at vi også ville skrive ny historie og melde alt udsolgt til alle 8 koncerter!” Og fortsætter:

“Grøn er sat i verden for at skabe unikke sommerminder og oplevelser for  danskerne med et godt formål i centrum. Alt overskuddet går til Muskelsvindfondens arbejde for at skabe et bedre liv med muskelsvind. Vi er stolte og overvældede af alle de publikummer, der støtter op om Grøn og fester med et godt formål. Grøn er virkelig en fest der gør en forskel. På vegne af Tuborg og Muskelsvindfonen har jeg kun én ting at sige: TAK!”

Arrangørerne bag Grøn er Muskelsvindfonden og Tuborg, og det hele startede i sin tid, fordi Tuborg forærede en gratis koncert til Dyrehavsbakkens i anledning af deres 400 års fødselsdag.

Christopher Bak Billing, sponsordirektør hos Carlsberg Danmark, udtaler:

”Vi er utrolig stolte af og glade for, at Grøn efter 40 år stadig samler hele Danmark i et stort fællesskab omkring musikken. Det er fantastisk at mærke danskernes fortsatte interesse for at støtte et godt formål, imens de, under åben himmel, oplever noget af det bedste danske live-musik og nyder en kold Tuborg. Vores samarbejde med Muskelsvindfonden omkring Grøn betyder noget helt specielt for Tuborg, og vi glæder os allerede til 50-året.”

Danskerne bakker op om en fest, der gør en forskel

Grøn gør en forskel for mennesker med muskelsvind, og overskuddet fra sommerens koncerter går til Muskelsvindfondens arbejde for et bedre liv med muskelsvind, til forskning i muskelsvind og til at skabe plads til forskelle i samfundet.

Hvor stort et overskud Grøn giver til Muskelsvindfondens arbejde, er endnu for tidligt at sige, men med otte udsolgte koncerter er fundamentet for et godt resultat for 2023 skabt.

Henrik Ib Jørgensen, der er direktør for Muskelsvindfonden, fortæller:

“Vi er utroligt glade og stolte over danskernes opbakning til Grøn. De udsolgte koncerter kan betyde et pænt overskud til Muskelsvindfondens arbejde for et bedre liv med muskelsvind og forskning i muskelsvind. Grøn er en vigtig indtjeningskilde, men Grøn er meget andet og mere end økonomi. Det er også synlighed omkring Muskelsvindfondens arbejde og vision om Plads til forskelle. Det er en kæmpe, mangfoldig arbejdsplads af frivillige, der hver dag løfter en opgave, der burde være umulig. Det skaber stolthed blandt vores medlemmer, at vi hvert år kan sende Grøn på landevejen og give danskerne en god dag med musik, hygge og plads til forskelle.”

Grøn fortsætter turnéen ugen ud og slutter af i Valby den 30. juli.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Om Muskelsvindfonden

Muskelsvindfonden er en forening, et fællesskab og en bevægelse. Vi blev skabt af og for mennesker med muskelsvind, men er også en samling fantastiske pårørende, engagerede samarbejdspartnere, gode medarbejdere, og mere end 1000 frivillige.

Siden 1983 har Muskelsvindfonden sammen med Tuborg arrangeret Grøn Koncert - for vi samler danskerne, mens vi samler ind. Overskuddet går til vores arbejde for et bedre liv med muskelsvind og til forskning i muskelsvind.

Følg pressemeddelelser fra Muskelsvindfonden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Muskelsvindfonden

Sommerlejre i over 40 år: ”Lejre for børn med muskelsvind er vores kronjuvel"10.7.2024 13:46:31 CEST | Pressemeddelelse

I mere end 40 år har Muskelsvindfonden arrangeret lejre hen over sommer, og de gør en stor forskel for børn med muskelsvind og deres familier. I år deltager 14 familier i den populære familieuge på Musholm i Korsør - her er leg, læring og fællesskab er i fokus. Med aktiviteter til både børn og forældre skabes der rammer for selvstændighed og venskaber, som ruster børnene til et godt og selvstændigt liv med muskelsvind.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye