Tilbagekaldelse af spaghetti bolognese og tomatketchup

Del

Orkla Foods Danmark tilbagekalder 560 g Spaghetti Bolognese og 1000 g Beauvais Tomat Ketchup.

Orkla Foods Danmark tilbagekalder 560 g Spaghetti Bolognese, da en produktionsfejl har medført, at nogle få dåser har en forkert etiket. Dåserne skulle have været etiketteret med Spaghetti Napoli. De fejletiketterede dåser indeholder bl.a. sennep, der er et allergen, som ikke fremgår på etiketten. Der kan derfor være en risiko for en allergisk reaktion ved at indtage produktet.

Endvidere tilbagekalder vi 1000 g Beauvais Tomat Ketchup på grund af mulig risiko for sur smag som følge af udvikling af mælkesyrebakterier. En fejl i produktionen hos vores underleverandør kan potentielt medføre en lille risiko for, at der dannes mælkesyrebakterier i produktet. Mælkesyrebakterier kan påvirke konsistensen og give tomatketchuppen en sur smag.

For Orkla er forbrugernes sikkerhed og tryghed afgørende. Derfor har vi besluttet at tilbagekalde produkterne. Vi opfordrer forbrugerne til at kassere produkterne eller returnere dem til den butik, hvor de er købt.

Produkter, der tilbagekaldes:

560 gr. Beauvais Spaghetti Bolognese, med holdbarhedsdato 31.05.27   

1000 g. Beauvais Ketchup, med holdbarhedsdatoerne 02.07.2025

De berørte produkter er solgt til supermarkeder i hele landet, og de butikker, der har modtaget produkterne, er blevet informeret.

Kontakter

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:


Kim Ege Møller
Kommunikationschef Orkla Danmark 
M: 29 38 76 55 
E: kim.ege.moeller@orkla.dk

Vedhæftede filer

Følg pressemeddelelser fra Orkla

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Orkla

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye