Retspsykiatrien i Skejby har vokseværk

Del

Region Midtjylland har besluttet at udvide Aarhus Universitetshospital Psykiatrien med et nyt retspsykiatrisk sengeafsnit samt kontorområde til klinisk personale. En ny kontrakt er nu i udbud om et offentlig-private partnerskab (OPP) for udvidelsen på ca. 4.500 m2.

Udvidelsen skal ske med en ny bygning tæt ved Psykiatriens eksisterende bygninger i Skejby. Den nye bygning skal bygges sammen med den resterende psykiatri for at sikre den daglige funktion og interne logistik.

De eksisterende bygninger, der i dag huser AUH Psykiatrien, er opført i et lignende OPP-samarbejde, som fortsætter uændret i den kommende årrække.

Udvidelsen er et led i den landsdækkende indsats for at styrke retspsykiatrien i Danmark.

Psykiatrien i Region Midtjylland har 5. juli annonceret et EU-udbud for at finde interesserede bydende til opgaven. Der er ansøgningsfrist for prækvalifikation den 25. august 2023.

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Psykiatrien i Region Midtjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Psykiatrien i Region Midtjylland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye