Fuse Communication ApS

Kør ud i det blå i lækker retrostil

Del

Impulsiv, når det gælder sommerferien, men klar til en rejse i lækker stil? I stedet for en almindelig afbudsrejse, kan du nu booke en ny version af det ikoniske 'Folkevognsrugbrød' via en abonnementsordning. Og med en bil på abonnement kan du let skifte bilen ud - f.eks. med en den lige så ikoniske Fiat 500 cabriolet, når hverdagen venter.

Den er både blevet kaldt lækker retro, sjov og charmerende, den nye ID Buzz, som er VWs relancering af det ikoniske folkevognsrugbrød fra 1950erne. Anmelderne står i kø med ros og den er allerede kåret til Året bil i Danmark i 2023.

I stedet for en afbudsrejse, kan du nu booke ID Buzz via en abonnementsordning til en sommerferie med stil. Og med en bil på abonnement kan du let skifte bilen ud, f.eks. med en den lige så ikoniske Fiat 500 cabriolet til 3.999 kr., når hverdagen venter.

Den billigste udgave af ID Buzz koster ca. 500.000 kr., men med abonnementet koster den blot 8,499 kr. for en måned, og så er der ingen grund til at købe charmetrolden. Med bil på abonnement kan du bedre tilpasse din bil til dine aktuelle behov, så du ikke kører i en stor benzinsluger i de måneder af året, hvor den kun skal transportere dig til arbejdet og hjem igen. På den måde, mener Jesper Hill-Kjærsgaard, der er direktør for Dribe, at flere vil være tilbøjelige til at vælge en bil, der bedre passer hverdagen og de skiftende behov.

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Fuse Communication ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fuse Communication ApS

Waoo og TDC NET i stor aftale: Udvider dækningen på Sjælland i nyt partnerskab11.4.2024 13:04:15 CEST | Pressemeddelelse

Over en halv million husstande får nu mulighed for at vælge Waoo. En ny aftale med TDC NET, som bringer Waoo internet og TV fordelt i hele Danmark – med en overvægt i Hovedstadsregionen. Det betyder samtidig, at udfordreren Waoo runder 2,4 millioner husstande i hele landet. Det bringer branchens tredje største tv- og internetselskab tættere på dets mål om at blive landsdækkende.

Eivind Kolding bliver formand: Nyt kapitel for Franklys vækstambition29.2.2024 11:52:27 CET | Pressemeddelelse

Frankly har på kort tid etableret internationalt fodfæste, og som næste skridt etablerer virksomheden nu en professionel bestyrelse, der markerer endnu et vigtigt skridt i den internationale vækststrategi. Det er den tidligere CEO for Danske Bank og Mærsk Line, Eivind Kolding, der bliver bestyrelsesformand, mens Tine Kaspersen, CEO for Dinesen og tidligere COO for Bjarke Ingels Group, tiltræder som bestyrelsesmedlem. De skal sammen med partnerkredsen styrke Frankly i at accelerere positionen på det globale B2B-marked.

WAOO: Nu er vi tilbage i Trekantområdet12.2.2024 08:05:07 CET | Pressemeddelelse

Knap er 2024 i gang, før Waoo kan annoncere, at TV- og internetleverandøren nu er tilbage i Trekantområdet via EWIIs fiberinfrastruktur. Jesper Antoni Nicolaisen, der er chef for Fibernet Wholesale i EWII Koncernen, glæder sig over, at aftalen er faldet på plads med Waoo. Det bringer EWII op på 11 udbydere, og administrerende direktør for Waoo, Brian Lønroth ser frem til igen at kunne udfordre konkurrenterne på kvalitet og Waoos prisvindende kundeoplevelse.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye