Fuse Communication ApS

Får adgang i dag: 127.000 nordjyder kan vælge Danmarksmester

Del

Onsdag den 21. juni får 127.000 nordjyske boliger få adgang til fiberbredbånd og TV fra Danmarksmesteren i internet. Det er det meste af Vendsyssel samt Læsøboere, som vil kunne købe adgang til Waoo i internet via Nord Energis Fibernet. Det kan Waoo annoncere samme uge som internetselskabet har åbnet for kunder i Sydjylland.

Det kan lyde som en floskel, når Waoo bryster sig af at være Danmarks bedste internetselskab, men det er faktisk danske forbrugere, der 12 år i træk har kåret internetselskabet via en uafhængig undersøgelse foretaget af Loyalty Group.

“I dag er en god dag, fordi vi bringer Waoo tilbage nordenfjords efter et par års fravær. Vi er på en helt klar mission om at få danskerne til at stille endnu højere forventninger til deres internetudbyder. Naturligvis er vi meget stolte af at blive kåret til Danmarks bedste internetselskab 12 år i træk i Loyalty Groups årlige undersøgelse, men det er ingen hemmelighed, at alle i Waoo står op hver morgen med et mål om at gøre det endnu bedre for kunderne i dag end i går. Det tror jeg, at kunderne i Nordjylland vil mærke,” lyder det fra selskabets direktør Brian Lønroth, der selv er født og opvokset i Nordjylland.

Nordjysk Danmarksmester hjælper med lanceringen

Udover gode tilbud på internet og tv, kommer den prisvindende internetvirksomhed fra start med en konkurrence, der indbringer den heldige vinder et års gratis abonnement på Viaplay Total, men de største forventninger er der til Nordjyllands helt egen Danmarksmester i langflyvning for brevduer, Karsten Larsen, som er centrum for hele kampagnen.  

Det er godt samarbejde, glæde og gensidig tillid mellem brevdueentusiasten, Karsten Larsen fra Voerså og hans 64 konkurrenceflyvere og de 50 yngre talenter, og ikke mindst Karstens forstående hustru, Annette, er grundstenene i Karsten Larsens liv og succes som dobbelt danmarksmester med brevduerne.

”Vi er simpelthen så inspireret af Karstens passion og engagement i sine brevduer, og man bliver ikke god til noget uden at gøre sig umage og et tæt samarbejde. Jeg genkender den passion og det samarbejde hos os selv, og ganske vist er Waoo ikke den største udbyder på markedet, men vi er den stærke tre’er, som knokler for kunderne her dag og hvor fælles indsats tæller mere end noget andet. Det er jeg sikker på, gør en forskel, når dagen er omme,” fortæller Brian Lønroth, direktør i Waoo om lanceringen af den nye kampagne.  

Kunderne har ringet og ringet

Det er kunder i Vendsyssel, herunder Skagen, Frederikshavn, Hjørring, Sæby, Hirtshals, samt på Læsø, der igen vil kunne købe Waoo-produkter, og det er særligt den del, kundeservicemedarbejder Frederik Røjgaard ser frem til, for nu kan han langt om længe sige ja til de mange kunder, som ringer og spørger om adgang til Waoo:

“I Kundecentret ser vi meget frem til endelig at kunne svare ja, når kunderne ringer og spørger, om de kan få Waoo. Vi går efter at blive landsdækkende med Waoo, og det glæder vi os meget til, da vi ugentligt får mange henvendelser om, hvornår vi kommer til et givent område. At kunne åbne både i Nordjylland og Sydjylland er jo ren luksus,” siger Frederik Røjgaard, der har arbejdet i Waoos Kundecenter i 7 år.

Det er muligt at undersøge om man er inkluderet i de 127.000 ved at slå sin adresse op på internetselskabets hjemmeside, waoo.dk.

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Fuse Communication ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fuse Communication ApS

Waoo og TDC NET i stor aftale: Udvider dækningen på Sjælland i nyt partnerskab11.4.2024 13:04:15 CEST | Pressemeddelelse

Over en halv million husstande får nu mulighed for at vælge Waoo. En ny aftale med TDC NET, som bringer Waoo internet og TV fordelt i hele Danmark – med en overvægt i Hovedstadsregionen. Det betyder samtidig, at udfordreren Waoo runder 2,4 millioner husstande i hele landet. Det bringer branchens tredje største tv- og internetselskab tættere på dets mål om at blive landsdækkende.

Eivind Kolding bliver formand: Nyt kapitel for Franklys vækstambition29.2.2024 11:52:27 CET | Pressemeddelelse

Frankly har på kort tid etableret internationalt fodfæste, og som næste skridt etablerer virksomheden nu en professionel bestyrelse, der markerer endnu et vigtigt skridt i den internationale vækststrategi. Det er den tidligere CEO for Danske Bank og Mærsk Line, Eivind Kolding, der bliver bestyrelsesformand, mens Tine Kaspersen, CEO for Dinesen og tidligere COO for Bjarke Ingels Group, tiltræder som bestyrelsesmedlem. De skal sammen med partnerkredsen styrke Frankly i at accelerere positionen på det globale B2B-marked.

WAOO: Nu er vi tilbage i Trekantområdet12.2.2024 08:05:07 CET | Pressemeddelelse

Knap er 2024 i gang, før Waoo kan annoncere, at TV- og internetleverandøren nu er tilbage i Trekantområdet via EWIIs fiberinfrastruktur. Jesper Antoni Nicolaisen, der er chef for Fibernet Wholesale i EWII Koncernen, glæder sig over, at aftalen er faldet på plads med Waoo. Det bringer EWII op på 11 udbydere, og administrerende direktør for Waoo, Brian Lønroth ser frem til igen at kunne udfordre konkurrenterne på kvalitet og Waoos prisvindende kundeoplevelse.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye