Danske Bank

Danske Bank rykker op blandt de mest attraktive arbejdspladser for studerende i Danmark

Del

I årets undersøgelse fra Universum tager Danske Bank et spring op i topti som den arbejdsplads business-studerende i Danmark helst vil starte karrieren i. Samtidigt er Danske Bank den højest rangerede arbejdsplads i finanssektoren og forbedrer sin position fra en 13. plads i 2022.

En sund balance mellem arbejde og fritid, tryghed i jobbet samt gode muligheder for at gøre karriere. Det er nogle af de værdier, der vægter allerhøjst, når business-studerende i Danmark sætter ord på det perfekte studiejob. Det viser en ny spørgeundersøgelse fra Universum, der har interviewet 11.650 danske studerende. Igen i år går Danske Bank frem og er nu den tiende mest attraktive arbejdsplads ud af 120 virksomheder i Danmark, når man spørger de knap 3.000 business-studerende, der deltager i undersøgelsen.

”Ud over løn, der altid vægter højt i undersøgelser som denne, synes jeg det er værd at bemærke, at de studerende har fokus på de nære værdier, når de står overfor at skulle træffe et valg om en fremtidig karriere. I Danske Bank har vi en klar en ambition om at skabe en attraktiv og inkluderende arbejdsplads med mulighed for at vokse og udvikle sig. Det er noget vores kollegaer i organisationen sætter pris på og som der tydeligvis bliver lagt mærke til blandt de studerende," siger Chief People Officer Karsten Breum.

Finanssektoren byder på attraktive karrieremuligheder

I juni 2023 havde Danske Bank knap 300 studerende ansat på tværs af organisationen i Danmark alene. Det er en gruppe af medarbejdere, som spiller en væsentlig rolle på flere punkter. Først og fremmest løser de en lang række vigtige opgaver og indgår i forskellige konstellationer i de forskellige forretningsenheder i koncernen. Men samtidigt er ansættelsen af studerende i banken en central vej til både at uddanne og rekruttere fremtidens talenter ti finanssektoren.  

”Når jeg ser resultatet, bliver jeg utrolig glad. Vi har brug for unge mennesker – lige så vel som vi har brug for alle generationer. Men især unge mennesker ser arbejdsmarkedet fra en ny vinkel, som vi kan finde inspiration i og tage ved lære af. Som Danmarks største bank har vi et særligt ansvar i at udvikle og tiltrække fremtidens talenter til finanssektoren,” siger Karsten Breum.  

Danske Bank har ansat 200 studerende i 2023 i Danmark ind til videre i år. Det er en medarbejdergruppe, som i gennemsnit er 26 år.

Link til ranglisten fra Universum: https://universumglobal.com/rankings/denmark/

Ønsker du interview eller mere information. Kontakt: Presseansvarlig Christian Sigersted Larsen på mail: chrla@danskebank.dk eller mobil: +45 6012 2302

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Links

Følg pressemeddelelser fra Danske Bank

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Bank

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye