Furesø Kommune

Rådhuspandekager på Furesø Rådhus 5. juni kl. 14.30

Del

Alle er velkomne, når Furesø Kommune fejrer FC Nordsjællands sølvmedaljer i superligaen i herrefodbold.

Grundlovsdag inviterer Furesø Kommune til rådhuspandekager kl. 14.30 for at fejre, at FC Nordsjællands har vundet sølvmedaljer i Superligaen i herrefodbold. Der bliver også serveret vandmelon, sodavand og cider uden alkohol.

Arrangementet afholdes i Atriet i Rådhuset, hvor et FC Nordsjælland-flag vil hænge fra en balkon. Der bliver FCN-musik i højtalerne, og man kan møde FCN-spillerne og teamet bag. Der bliver taler og god stemning.

Alle borgere i alle aldre er velkomne.

Kontakter

Om Furesø Kommune

Furesø Kommune
Stiager 2
3500 Værløse

http://www.furesoe.dk/

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Kom til borgermøde den 10. oktober om Farum Bytorv26.9.2023 14:16:35 CEST | Pressemeddelelse

Furesø Byråd har besluttet at udvide Farum Bytorv med flere butikker og nye boliger. Byrådet har tidligere godkendt en lokalplan for udvidelsen af området. Der lægges nu op til mindre justeringer af lokalplanen bl.a. for at reducere støjgener ved de kommende boliger. På et borgermøde den 10. oktober, kan man høre mere om, hvordan de nye rammer kan give bedre løsninger og stadig bidrage til at sikre liv og kvalitet på bytorvet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum