Undgå at vurderingskaos rammer din boligøkonomi
Danske BOLIGadvokater er stærkt utilfredse med Skatteministerens svar og holdning til de mange negative effekter af den mangelfulde implementering af nyt ejendomsvurderingssystem

”Det minder i ubehagelig grad om den fejlbehæftede lancering af Digital Tinglysning, som efterlod op mod 80.000 bolighandlende med ekstra omkostninger, som de blot måtte ”æde”, siger en tydeligt irriteret formand for Danske BOLIGadvokater, Niels Erlandsen.
På foreningens generalforsamling besluttede man at tilbyde boligejerne en gennemgang af deres modtagne vurdering, finde de servitutter, som har indflydelse på vurderingen, tjekke BBR og referenceejendomme samt håndtere klagemulighederne. Kort sagt – finde de ”huller i osten”, som har betydning for vurderingen og dermed for den ejendomsskat, der skal betales.
”Ved et boligkøb er det emner, som vi altid gennemgår. Vi ved hvor og hvordan informationerne findes. I kombination med vores viden om prisdannelser i de forskellige dele af Danmark vil vi kunne hjælpe boligejerne gennem hele den proces, som skatteministeren har efterladt til den enkelte boligejer”, forklarer Niels Erlandsen, Danske BOLIGadvokater.
Når man kontakter en Dansk BOLIGadvokat vil man få en fast pris og en skriftlig bekræftelse på opgavens udførelse, inden advokaten man går i gang med arbejdet.
”Da vores medlemmer er advokater i forskellige advokatvirksomheder, må vi ikke koordinere vores priser og vi kan derfor ikke oplyse en pris, som dækker hele landet. Prisen får man, når man kontakter sin lokale certificerede BOLIGadvokat. Pengene er med garanti givet godt ud og tjent hjem igen gennem en ejendomsvurdering, der er baseret på fakta fremfor det nye vurderingssystems mange fejl og mangler”, fortæller Niels Erlandsen og henviser til yderligere information på danskeboligadvokater.dk
Nøgleord
Kontakter
Niels ErlandsenFormand
Advokat og formand hos Danske BOLIGadvokater
Billeder
Links
Om Danske BOLIGadvokater
Danske BOLIGadvokater er en sammenslutning af advokater med speciale i boligrådgivning. De har som de eneste fået branchens blå stempel som BOLIGadvokater, fordi de udelukkende arbejder efter de etiske regler for køb og salg af fast ejendom, der er aftalt mellem Advokatsamfundet og Forbrugerrådet.
Det betyder bl.a., at en dansk BOLIGadvokat yder uafhængig rådgivning og ikke må repræsentere sælger og køber i samme handel. Og det betyder også, at Danske BOLIGadvokater ikke har alliancer med andre aktører i branchen som fx banker, realkreditinstitutter, forsikringsselskaber m.v. Alle medlemmerne af Danske BOLIGadvokater har et certifikat i bolighandel.
Danske BOLIGadvokater er repræsenteret i følgegrupperne for hhv. huseftersyn og tinglysning.
Foreningen blev stiftet i år 2000 og har i dag godt 100 medlemmer fordelt over hele landet.
Følg pressemeddelelser fra Danske BOLIGadvokater
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra Danske BOLIGadvokater
Boligkøbere famler i blinde22.11.2023 08:00:00 CET | Pressemeddelelse
Mange boligkøbere har ringe viden, når de står i et køb. Det viser en undersøgelse fra Danske BOLIGadvokater.
Kasketforvirring på boligmarkedet9.11.2023 10:03:58 CET | Pressemeddelelse
Hvert år i oktober udkommer en troværdighedsanalyse, som ranglister en række brancher og fagområder mod hinanden. På boligmarkedet placerer aktørerne sig ret forskelligt, og det peger ifølge Danske BOLIGadvokater på en problematik.
Overdrag din ejendom til dine børn inden nytår og få skatterabat31.10.2023 09:56:05 CET | Pressemeddelelse
Går du i overvejelser om at overdrage en ejendom til din børn, kan det betale sig at gøre det i løbet af de næste par måneder.
PAS PÅ: Kampen om studieboligerne er i gang12.10.2023 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse
Studietiden er godt i gang, og det samme er kampen for at finde en god og helst billig andelsbolig. Hvert år bliver mange unge lokket af en lav husleje og vælger bolig i panik.
Olietanke forurener stadig – risiko for at boligkøbere hænger på regningen19.9.2023 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse
Ifølge Danmarks Statistik findes der cirka 200.000 olietanke i Danmark. Sker der et olieudslip, kan det blive en dyr affære, hvis olietanken og rørsystemet ikke lever op til de fastsatte regler og krav. I så fald skal køber selv betale for at få fjernet den forurening, der er opstået.
I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.
Besøg vores nyhedsrum