Meresalg Marketing

byFrey - Dit univers for velvære, møbler, specialiteter og meget mere!

Del

byFrey er stolte af at præsentere et univers, hvor du finder alt, hvad hjertet begærer. Vi byder på et væld af produkter inden for velvære, specialiteter, møbler og pynt til boligen, og vi har noget for enhver smag - mænd som kvinder. Hos byFrey er vi dedikeret til at levere lækre produkter, der både glæder krop og sjæl.

Vores produkter er nøje udvalgt med fokus på natur og miljø. Vi tilbyder et bredt udvalg af hudplejeprodukter, der er egnet til enhver hudtype. En vigtig fællesnævner for alle vores hudplejeprodukter er, at de ikke er testet på dyr. Du finder blandt andet lækre hudplejeprodukter uden animalsk fedt, parabener, parfume og kunstige farvestoffer i vores sortiment. Derudover er mange af vores velværeprodukter økologiske og veganske, som er med til at understrege vores hengivenhed til miljøet og naturen.

Men byFrey er mere end bare hudpleje. Vi fører også et bredt udvalg af møbler og andre lækre ting til boligen. Du kan blandt andet finde opvaskemiddel, rengøringsmiddel og skønne duftlys, der fuldender følelsen af luksus og velvære. For at tage velværen til et helt nyt niveau, tilbyder vi også delikate specialiteter, der pirrer dine smagsløg.

Vi inviterer alle til at dykke ned i vores spændende univers af skønne sager. Uanset om du søger noget nyt og lækkert til dig selv eller en du holder af, er vi overbeviste om, at du kan finde noget, der vil falde i din smag hos byFrey.

For at udforske vores produkter, besøg vores hjemmeside. 

Følg pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Smykker til kvinder – fra tidløse klassikere til moderne kunstværker18.9.2023 12:56:58 CEST | Pressemeddelelse

Smykker har altid været mere end blot tilbehør; de er udtryk for identitet, historie og kreativitet. Kvinder fra alle livets hjørner vælger smykker, der afspejler deres personlighed og fortæller en historie. Fra tidløse diamantringe og perlehalskæder til moderne designs, har smykker til kvinder aldrig været mere mangfoldige. I denne sammenhæng er det værd at fremhæve Pernille Corydon, en dansk designer, der har formået at blande skandinavisk minimalisme med globale trends.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum