Meresalg Marketing

byFrey - Dit univers for velvære, møbler, specialiteter og meget mere!

Del

byFrey er stolte af at præsentere et univers, hvor du finder alt, hvad hjertet begærer. Vi byder på et væld af produkter inden for velvære, specialiteter, møbler og pynt til boligen, og vi har noget for enhver smag - mænd som kvinder. Hos byFrey er vi dedikeret til at levere lækre produkter, der både glæder krop og sjæl.

Vores produkter er nøje udvalgt med fokus på natur og miljø. Vi tilbyder et bredt udvalg af hudplejeprodukter, der er egnet til enhver hudtype. En vigtig fællesnævner for alle vores hudplejeprodukter er, at de ikke er testet på dyr. Du finder blandt andet lækre hudplejeprodukter uden animalsk fedt, parabener, parfume og kunstige farvestoffer i vores sortiment. Derudover er mange af vores velværeprodukter økologiske og veganske, som er med til at understrege vores hengivenhed til miljøet og naturen.

Men byFrey er mere end bare hudpleje. Vi fører også et bredt udvalg af møbler og andre lækre ting til boligen. Du kan blandt andet finde opvaskemiddel, rengøringsmiddel og skønne duftlys, der fuldender følelsen af luksus og velvære. For at tage velværen til et helt nyt niveau, tilbyder vi også delikate specialiteter, der pirrer dine smagsløg.

Vi inviterer alle til at dykke ned i vores spændende univers af skønne sager. Uanset om du søger noget nyt og lækkert til dig selv eller en du holder af, er vi overbeviste om, at du kan finde noget, der vil falde i din smag hos byFrey.

For at udforske vores produkter, besøg vores hjemmeside. 

Følg pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Hvad er Google SGE? Sådan bliver du klar til fremtidens SEO15.7.2024 16:23:41 CEST | Pressemeddelelse

Med den stadigt skiftende digitale verden er det vigtigt at holde sig opdateret på de nyeste trends inden for søgemaskineoptimering (SEO). En af de mest spændende og innovative udviklinger på området er Google Search Generative Experience (SGE). Men hvad er Google SGE, og hvordan kan du forberede dig på fremtidens SEO? Her dykker vi ned i konceptet og giver dig indsigt i, om det er en god idé at samarbejde med et erfarent SEO-bureau.

Nemt og hurtigt årsregnskab - Sådan revolutionerer Digital Revisor processen8.7.2024 10:56:47 CEST | Pressemeddelelse

I erhvervslivet udgør årsregnskabet en afgørende dokumentation, der sammenfatter virksomhedens økonomiske aktiviteter i løbet af et regnskabsår. For virksomheder klassificeret under den danske årsregnskabslov som klasse B, klasse C eller D, herunder børsnoterede virksomheder, er det ikke blot et krav, men en juridisk forpligtelse at udarbejde og indberette årsrapporter til Erhvervsstyrelsen.

Vand med logo øger virksomheders branding25.6.2024 11:59:23 CEST | Pressemeddelelse

At investere i vandflasker er en effektiv måde at integrere branding i hverdagen på, som både medarbejdere og kunder vil sætte pris på. Det skyldes blandt andet: 1. Øget brandgenkendelse Når medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere bruger vandflasker med dit logo, øger det synligheden af din virksomhed. Hver gang flasken bruges i offentlige rum, på kontoret, til møder eller events, bliver dit brand eksponeret for en bredere målgruppe. Det skaber en konstant påmindelse om din virksomheds tilstedeværelse og styrker brandgenkendelsen. 2. Bæredygtig profil Ved at tilbyde genanvendelige vandflasker med logo viser din virksomhed, at den værdsætter bæredygtighed og miljøbevidsthed. Engangsplastikflasker er en stor belastning for miljøet, og ved at skifte til genanvendelige alternativer bidrager din virksomhed til at reducere plastikaffald. Dette kan forbedre virksomhedens omdømme og appellere til miljøbevidste kunder og partnere. 3. Medarbejdertrivsel og sundhed At tilbyde vandflasker ti

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye