Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse er sponsor for frivilligheden på Jelling Musikfestival

Del

Jelling Musikfestival og Middelfart Sparekasse fortsætter partnerskab omkring frivilligheden på festivalen.

Middelfart Sparekasse er sponsor for frivilligheden på jelling Musikfestival. PR-foto
Middelfart Sparekasse er sponsor for frivilligheden på jelling Musikfestival. PR-foto

Selv om der kan synes langt fra hverdagen i en sparekasse til folkefesten på en festivalplads, har Middelfart Sparekasse og Jelling Musikfestivals direktør, Line Mosfelt, fundet et fælles værdigrundlag, hvor Sparekassen kan bidrage til udviklingen af festivalen. Nemlig frivillighed og fællesskab.

Frivillighed har alle dage været en af hovedingredienserne i Jelling Musikfestival, og ligesom festivalen vægter Middelfart Sparekasse ifølge marketingdirektør Kristian Gren frivillighed og fællesskab højt.

- Det er en del af sparekassens eksistensgrundlag, at vi skal give tilbage til de lokalområder, vi er en del af. Det gør vi især ved at bakke op om frivilligheden i foreningslivet. Og det er jo lige netop, hvad Jelling Musikfestival gør, når festivalens overskud år efter år går til de lokale foreninger og sportsklubbeer, som bidrager med frivillige hænder. Vi vil gerne sende et signal om, at vi gider dem, der gider andre. Uden de frivillige var der slet ikke nogen festival, så det er oplagt at bidrage til styrkelsen af den i forvejen stærke frivillighedskultur, som findes på festivalen, siger han.

Jellings hjerte

Festivaldirektør Line Mosfelt glæder sig over samarbejdet og muligheden for at kunne forkæle de frivillige lidt ekstra.

- De frivillige er Jellings hjerte, og vi faldt pladask for Middelfart Sparekasses værdisæt, da vi hørte vendingen ”Vi gider dem, der gider andre”. Det er samme mantra, som er drivkraften bag Jelling Musikfestival og vores 5.000 frivillige, der hvert år knokler for at skabe fire dages frirum. Derfor er vi stolte over samarbejdet med Middelfart Sparekasse. Det giver os en kærkommen mulighed for at forkæle vores frivillige og højne moralen endnu mere, siger Line Mosfelt.

Ud over en overraskelse, som Line Mosfelt endnu ikke vil løfte sløret for, bruges midlerne fra samarbejdet på at opgradere det festivalområde, som de 600-700 frivillige, der har et ansvarsområde og bruger minimum 25 timer på at arbejde under selve festivalen, har adgang til.

- Takket være samarbejdet med sparekassen har de frivilliges område fået et enormt løft. Vi anser vores frivillige for at være festivalens eneste VIP’er, og det kan man i hvert fald se omkring hyggeteltet, hvor de, der tager en ekstra stor tørn, har et skønt sted at tage en pause og hygge sig med hinanden, siger Line Mosfelt.

Kontantløs fest

Udover den økonomiske håndsrækning til frivilligområdet har Sparekassen også meldt sig under festivalens faner med frivilligt personale, som vil komme til at bemande en bod, hvor det er muligt  indsætte penge på de kontantkort-armbånd, som blev indført i forbindelse med, at festivalen i 2022 blev 100 procent kontantfri.

Indsamling mod ensomhed

Derudover har Sparekassen og festivalen for andet år i streg taget initiativ til en pant-indsamling til fordel for en anden af Sparekassens samarbejdspartnere, nemlig initiativet March mod Ensomhed, som har til formål at sætte nationalt fokus på ensomhed som sundheds- og samfundsproblem.

- Der vil blive opstillet specifikke bokse til aflevering af brugte drikkekrus, så festivalgæsterne kan donere dem, når de for eksempel går ud fra pladsen. Og så vil en del af overskuddet fra panten gå til March mod Ensomhed, forklarer Kristian Gren.

Om Middelfart Sparekasse

”Til fælles bedste.” Det var udgangspunktet, da Middelfart Sparekasse blev stiftet i 1853, og den sætning har vi levet efter lige siden. For Sparekassen handler til fælles bedste om at gøre en positiv forskel for kunder, medarbejdere og de lokalsamfund, vi er en del af.

Følg pressemeddelelser fra Middelfart Sparekasse

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Middelfart Sparekasse

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye