Meresalg Marketing

E-handel oplever fortsat stor vækst: Danskerne handler løs på nettet

Del
Der bør ikke herske tvivl om, at danskerne handler meget på nettet. Der bør heller ikke være nogen tvivl om, at det ikke kommer til at stoppe. Tværtimod oplever e-handlen en stor vækst, hvilket har været tilfældet i de seneste år.

Danskerne har længe været glade for at handle på nettet, og intet indikerer, at det stopper. Faktisk er der mange danskere, der er begyndt at handle mere på nettet. Dette hænger selvfølgelig sammen med, at mulighederne for dette er blevet flere.

E-handel er kommet for at blive

Når man snakker om e-handel, kommer man ikke udenom, at det er kommet for at blive. Det betyder ikke nødvendigvis, at butikkerne uddør, men de får kamp til stregen. Det er tilfældet allerede nu, og det kommer det til at være ved med at være.

E-handel byder på mange fordele, som man må give afkald på, hvis man handler i en fysisk butik. Derfor vælger mange at klare størstedelen af deres indkøb på nettet. Selvfølgelig er det ikke tilfældet for alle, men det gælder for de fleste danskere.

Selv dagligvarer købes på nettet i dag

I takt med, at det er blevet mere populært at handle på nettet, er mulighederne også blevet flere. F.eks. er det i dag muligt at købe sine dagligvarer på nettet. Dermed kan man klare alle sine ugentlige indkøb på nettet, og få det hele leveret til døren.

Selvom der er mulighed for dette, er det bestemt ikke alle, der benytter sig af det. Der er derfor fortsat mange, der foretrække at klare sine indkøb i et fysisk supermarked. Ikke desto mindre vælger flere og flere at give den internetbaserede løsning en chance.

Mange har succes med Click & Collect

Hovedparten af dem, der handler på nettet, vælger at få sine køb leveret. Hvis man skal bruge noget her og nu, kan man dog ikke altid vente på dette. I denne forbindelse er der mange aktører, der har stor succes med at tilbyde Click & Collect.

Du kan finde flere af disse forhandlere via Prodicon DK, hvis det er noget for dig. Konkret betyder det, at du kan gennemføre din ordre på nettet, og herefter hente den i en butik eller på et lager. I mange tilfælde kan du hente ordren mindre end en time efter.

Selvom det har været en mulighed i længe, har ikke alle taget det til sig. Mange er dog glade for at benytte sig af denne løsning, hvorfor det er kommet for at blive.

Billeder

Information om Meresalg Marketing

Meresalg Marketing
Meresalg Marketing
Dalbygade 40 B 2
6000 Kolding

7171 3636https://www.meresalg.dk/

Følg pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Fejl at undgå for en vellykket fest2.10.2023 15:07:23 CEST | Pressemeddelelse

Planlægningen af en fest kan være en både sjov og udfordrende opgave. Når man inviterer venner, familie eller kolleger til at fejre en speciel anledning, ønsker man naturligvis, at arrangementet bliver en succes. Men nogle gange kan små oversete detaljer gøre forskellen mellem en uforglemmelig fest og en aften, som helst skal glemmes igen. Her er nogle fejl, du bør undgå, hvis du vil kaste en fest, folk vil huske for de rigtige årsager.

Kontakteksem: Forebyggelse og behandling27.9.2023 16:30:22 CEST | Pressemeddelelse

Kontakteksem er en almindelig hudlidelse, der opstår, når huden reagerer på visse stoffer, som den kommer i kontakt med. Dette kan omfatte en lang række ting, fra sæber og rengøringsmidler til metaller og planter. Kontakteksem er især irriterende, fordi det kan medføre kløe, rødme og hævelse. I nogle tilfælde kan huden også skalle af, blive tør eller danne blærer. Her er nogle tips til at forebygge og behandle kontakteksem.

Hvorfor det er vigtigt at finde den rette leverandør af el til mad & kaffe, opvask og lignende26.9.2023 15:51:22 CEST | Pressemeddelelse

I en verden, hvor mange menneskers dagligdag er dybt afhængig af elektricitet, er valget af den rette leverandør af el ikke blot en triviel beslutning, men en beslutning, der kan have en betydelig indflydelse på, når man får mad & kaffe, for privatøkonomien og menneskenes miljøaftryk. I denne moderne æra, hvor teknologiske fremskridt og bæredygtighed er i fokus som aldrig før, er spørgsmålet om, hvorfor det er vigtigt at finde det bedste elselskab blevet mere presserende end nogensinde. Bag den tilsyneladende enkle handling af at vælge en strømudbyder gemmer sig en række faktorer, der har afgørende konsekvenser for både forbrugere og planeten. I denne artikel vil der blive belyst tre områder, som er vigtige faktorer, så man både kan være mere miljøvenlig, men også kan få den elektricitet i hverdagen, man har brug for.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum