Skorstensgaard Danmark A/S

Stolt sponsor – Skorstensgaard støtter ildsjæle i lokale foreninger

Del
Vidste du, at din lokale klub eller forening kan få tildelt et sponsorat, blot fordi I emmer af god energi? Siden maj 2022 har det været muligt at søge om et sponsorbeløb hos den landsdækkende værkstedskæde Skorstensgaard, som ønsker at støtte lokale ildsjæle rundt omkring i Danmark.

Værkstedskæden Skorstensgaard har en historie, der bygger på ambition, vilje og ikke mindst god energi. Det er netop årsagen til, at koncernen sidste år besluttede at etablere sponsoratet Vi støtter den gode energi – lokalt. Med sponsoratet ønsker Skorstensgaard at bidrage til den gode energi i de lokale foreninger, der findes rundt omkring i landet.

For at blive taget i betragtning til sponsoratet skal foreningen eller klubben blot holde til i en af de 22 byer, som Skorstensgaard også har værksteder i.

Forening i Aalborg: sammenholdet trækker medlemmerne til

Hver måned udvælger Skorstensgaard en lokal forening i en af de byer, de har et værksted i, og udlodder en sponsorcheck på 2.000 kroner til en heldig forening. Foreningen kan bruge sponsorbeløbet til at købe fornødenheder såsom sportsudstyr og andet, som medlemmerne anvender i forbindelse med aktiviteter, eller på udflugter samt begivenheder og events, der for eksempel kan medvirke til at tiltrække endnu flere medlemmer til foreningen og dermed øge den gode energi, så endnu flere kan få gavn af den.

Skorstensgaard har siden lanceringen sidste år støttet foreninger, som tæller en bred vifte af aktiviteter og interesser, blandt andet Hedens Squaredansere i Ikast, foreningen DGI Padel 60+ i Holstebro, Gymnastikforeningen 94 i Fredericia, Kolding Roklubberne og mange andre.

Senest har værkstedskæden støttet GIF, Gudumholm Idrætsforening i Aalborg – en forening, der emmer af energi og virkelyst. Her mødes aalborgensere i alle aldre flere gange om ugen for at dyrke fire forskellige sportsgrene året rundt. Med både fodbold, løb, motionscenter og gymnastik på paletten er der noget for enhver smag i foreningen – og dermed også en masse områder, hvor en sponsorcheck kan falde i god jord.

-          Uanset hvilken idræt man dyrker i GIF, er socialisering en af de største årsager til, at man møder op i foreningen. Her gør vi på en måde op med ensomhed, for fællesskabet er der for den enkelte. Vi har jo blandt andet medlemmer, der ikke har familie, eller som lige er blevet enlige, fortæller foreningens hovedformand Peer Kristensen.

Skorstensgaard: Vi vil styrke fællesskabet i lokalområderne

Med dette sponsorat har den landsdækkende værkstedskæde til hensigt at styrke fællesskaberne og energien, som findes i de lokalområder, hvor både kædens kunder bor, og deres egne afdelinger og ansatte holder til.

-          For os har noget af det vigtigste været at bidrage lokalt i de byer, som vores værksteder også er en del af. Det er jo lokalområder, hvor vores kunder såvel som vores medarbejdere har hjemme, og de har alle gavn af den gode energi, som skabes ude i fællesskaberne. For den energi smitter af på vores medarbejdere og på den stemning, der er ude på vores værksteder, og netop det vil vi gerne være med til at styrke, siger Kirstine Blak, salgs- og marketingchef i Skorstensgaard.

Skorstensgaard har derudover lanceret et sponsorat mere, der også skal støtte lokalt i de 22 byer, kædens afdelinger befinder sig i. Det er støtteprojektet Elitespire Sponsor, som er blevet til for at bidrage økonomisk til familier med børn, der har et talent og en drøm om at udvikle sig inden for en disciplin. Værkstedskæden vil nemlig gerne støtte ambitionerne hos de unge mennesker, der har brug for lidt hjælp til at nå dem.

Ifølge værkstedskæden har disse støtteprojekter rødder i en historie, koncernen kan se sig selv afspejlet i. Det at være passioneret om en sag har været en afgørende faktor for Skorstensgaards succes, da de gjorde deres debut i værkstedsbranchen med et banebrydende koncept for 14 år siden. De har selv oplevet, hvordan håndsrækninger har hjulpet dem på vej i deres stræben efter at indfri store ambitioner. Derfor ønsker koncernen at give andre en hjælpende hånd til at nå deres mål.

Se alle Skorstensgaards hidtidige sponsorater og tilmeld din forening: https://skorstensgaard.dk/vi-stotter-den-gode-energi

Læs mere om sponsoratet Elitespire Sponsor: https://skorstensgaard.dk/elitespire

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Skorstensgaard Danmark A/S

Skorstensgaard Danmark A/S
Skorstensgaard Danmark A/S
Trianglen 13
6000 Kolding

0https://skorstensgaard.dk/

Skorstensgaard er en af landets førende, frie autoværkstedskæder. Siden 2009 har vi serviceret flere hundrede tusind danske personbiler, og 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre. Hos os bevarer du din fabriksgaranti, da vi yder samme høje serviceniveau som mærkeværkstederne.

Virksomheden er grundlagt i 2009 af brødrene Martin og Anders Skorstensgaard, som altid har arbejdet med drift af værksteder – både som selvstændige og som driftsansvarlige på mærkeværksteder. Deres innovative tilgang til processer, deres forståelse for markedet samt deres fokus på kundernes behov er nøglen til virksomhedens succes.

Følg pressemeddelelser fra Skorstensgaard Danmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Skorstensgaard Danmark A/S

Skorstensgaard konceptet slår rekord: Højeste kundetilfredshed nogensinde26.9.2023 13:11:18 CEST | Pressemeddelelse

Det er tydeligt, at Skorstensgaard – en af Danmarks førende frie værkstedskæder – har fundet den vindende opskrift på at opnå og fastholde kundernes tilfredshed. For med 9,2 i gennemsnit er kundetilfredsheden hos værkstedskæden netop nået op på et niveau, der slår alle dens tidligere rekorder. Og kædens NPS-score, som måler kundeloyaliteten, er som følge heraf også nået op på hele 70.

Skorstensgaard pladesmed upcycler brugte reservedele til kunstværker13.9.2023 15:09:16 CEST | Nyhed

Det med at reparere en bils ødelagte ydre – det ved Brian Hougaard alt om. Han er karosseritekniker hos Skorstensgaard Fredericia og har flere årtiers erfaring inden for sit fag. Men bag hans ekspertise som karosserispecialist skjuler sig en helt anden dimension af skabertrang og originalitet. For efter fyraften skifter han bilerne ud med unikke kunstværker, som han fremstiller af brugte reservedele.

Skorstensgaard støtter padelentusiaster med sponsorat1.9.2023 14:22:49 CEST | Pressemeddelelse

Siden maj 2022 har det været muligt at søge om et sponsorbeløb hos den landsdækkende værkstedskæde Skorstensgaard, som ønsker at støtte lokale ildsjæle rundt omkring i Danmark. I august støttede værkstedskæden Team Vamos, som er en nyopstartet forening, der tilbyder workshops om den populære tennisvariant padel, og som trods dens spæde start allerede har modtaget stor efterspørgsel fra padel-elskere i Køge og omegn.

Skorstensgaard mekanikernes 7 bud på studiebiler22.8.2023 14:44:36 CEST | Nyhed

Er du på udkig efter en lille studiebil? Så læs med i artiklen her, hvor erfarne mekanikere fra værkstedskæden Skorstensgaard giver dig deres bedste bud på gode studiebiler. Når det gælder studiebiler, er lav indkøbspris ofte et afgørende kriterium, men det er også vigtigt at have et klart billede af de potentielle værkstedsomkostninger. Skorstensgaards team af eksperter give dig værdifuld assistance i valget af studiebil set fra mekanikerens synspunkt.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum