Circle K

Verdens mest hypede læskedrik kommer nu til Danmark

Del

Det ekstremt populære læskedrikmærke, Prime, som to internationale influencere med mange millioner følgere står bag, kommer nu til salg i Danmark. Det sker i midten af juni, hvor Prime Hydration-læskedrikken rammer hylderne på alle 226 Circle K-stationer i hele landet.  

Det er første gang nogensinde, at Prime officielt bliver solgt i Danmark, og det er et produkt, som allerede har tiltrukket sig stor opmærksomhed internationalt. 

”Ved lanceringen af Prime i Island, som har 364.260 indbyggere, blev der solgt over 250.000 flasker alene den første uge. Derfor forventer vi også travlhed, når Prime lanceres i Danmark. Ikke mindst i de Circle K-butikker, som ligger tæt på skoler og andre steder, hvor især mange unge færdes, fordi de unge allerede har set læskedrikkene på sociale medier og kender folkene bag,” siger Mathilde Westerholt, direktør for convenience-området hos Circle K i Danmark. 

Over 100 millioner følgere  

Den store interesse for Prime er især skabt af brandets to ejere, amerikanske Logan Paul og engelske KSI. De har kæmpet mod hinanden i wrestling to gange og er begge meget populære influencere med tilsammen mere end 100 millioner følgere på tværs af YouTube, Instagram, Twitter og TikTok. De har brugt deres egne platforme aktivt i markedsføringen af Prime. Logan Paul er desuden kæreste med den danske supermodel Nina Agdal. 

Fire smagsvarianter 

Prime producerer to forskellige serier af drikke. I Danmark bliver det den såkaldte Prime Hydration læskedrik, som Circle K tilbyder i fire forskellige smagsvarianter: Blue Raspberry, Lemon Lime, Tropical Punch og Ice Pop. Alle varianterne kommer i 50 cl plastikflasker.  

Prime Hydration er en ny kategori af læskedrikke, der er udviklet til at slukke tørsten og tilføre et supplement af vitaminer og mineraler, herunder elektrolytter og antioxidanter. De nye Prime Hydration læskedrikke, der sælges hos Circle K, er baseret på kokosvand og tilpasset det danske marked, således at de overholder Fødevarestyrelsens retningslinjer. Læskedrikken er hverken tilsat sukker eller koffein. 

”Som Danmarks største convenience-kæde med 226 butikker i hele landet er vi stolte over, at være en af de første forhandlere af Prime i Europa og vi er glade for at kunne tilbyde danskerne unikke smagsoplevelser. Vi forventer, at Prime bliver en meget populær læskedrik, og vi håber at kunne følge med den store efterspørgsel,” fastslår Mathilde Westerholt fra Circle K. 

Prime Hydration sælges hos Circle K til en stykpris på 25 kr.

Kontakter

Billeder

Om os

Circle K er én af de førende convenience, energi og brændstofleverandører i Danmark, og er en del af den canadiske Alimentation Couche-Tard gruppe. Gruppen har samlet mere end 14.000 butikker og stationer og ca. 122.000 ansatte i 24 forskellige lande rundt om i verden. Circle K driver i Danmark to separate brands (Circle K & INGO) på i alt 435 lokationer landet over. Vi arbejder målrettet med en bæredygtig omstilling af vores forretning og investerer massivt i lynladestandere til elbiler på vores stationer samt Power-to-X i form af e-metanol.

Følg pressemeddelelser fra Circle K

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Circle K

Ny podcast-serie skal gøre ferieturen sjovere for børn på bagsædet21.6.2023 13:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Turen gennem sommerlandet på bagsædet i en mors og fars bil kan føles lang for mange børn. Når skolernes sommerferie starter udgiver Circle K derfor en række nye afsnit i den populære podcast-serie ”Børn på Bagsædet”, som skal gøre ferieturen sjovere for de 4-12-årige og give familien nogle oplevelser sammen. Podcasten er gratis og udkommer den 24. juni 2023 på Spotify og andre populære podcast-tjenester.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum