Flex Funding A/S

Flex Funding sikrer 111,7 mio kr. fra EIF for at styrke finansieringsmulighederne for SMV’er

Del
Den danske crowdfunding-platform, Flex Funding, har indgået en vigtig aftale med Den Europæiske Investeringsfond (EIF), som sikrer en garantiramme på 111,7 mio. kr. Denne aftale vil give flere fordele for Flex Fundings kunder og tilbyde små virksomheder en lettere adgang til finansiering.

Den nye aftale mellem Flex Funding og Den Europæiske Investeringsfond giver Flex Funding mulighed for at dække op til 70% af lånet gennem EIF. Dette gør det mere attraktivt for långivere og giver små virksomheder mulighed for at nyde godt af lavere renter. Flex Funding er det eneste selskab i Danmark, som har modtaget denne garanti. Dermed er de også den eneste udbyder af denne unikke EU-støttede mulighed for lokale virksomheder.

Henrik Vad, adm. direktør i Flex Funding, forklarer garantiens betydning for låntagerne: "Hvis vi får en kunde ind, der har fået nej fra banken, så kan vi tilbyde garantien og dermed forbedre situationen for låntageren. Fordi EU står bag sikkerheden, bliver risikoen lavere. Dermed kan vi sikre langt bedre rentevilkår, end virksomhederne normalt kan få,”.

EIF-garantien ordning gør det muligt, at en fremskynde lånbehandlingshastigheden og øger låntagernes chancer for godkendelse. Dette er særligt vigtigt i en tid hvor mindre virksomheder kæmper med at optage lån fra traditionelle banker.

"Vi mærker, at bankerne i højere grad lukker kassen i for erhvervskunderne. SMV-virksomheder er grundstenen i vores økonomi, og de har brug for finansiering til vækst og investeringer. Det er blevet både sværere og dyrere at låne penge i banken. Der er derfor et stort behov for gode alternativer,« siger Vad.

Aftalen er nu den anden af to aftaler som Flex Funding har indgået med EU. Over hundrede danske virksomheder nød godt af en lignende aftale i 2021. Den nye garanti er en del af Invest EU-programmet, der løber frem til 2027.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Flex Funding A/S

Flex Funding A/S
Flex Funding A/S
Lille Fredensvej 13
2920 Charlottenlund

http://www.flexfunding.com

Om Flex Funding:

Flex Funding er en førende dansk crowdfunding platform og en af de største i Norden. Platformen forbinder virksomheder med behov for kapital med investorer, der leverer alternative finansieringsløsninger til SMV'er. Ved at tilbyde virksomheder mulighed for at få adgang til finansiering til favorable priser og hastigheder, understøtter Flex Funding vækst og udvikling af de virksomheder, der er rygraden i dansk økonomi.

KONTAKT: Henrik Vad, +45 26888900, henrik.vad@flexfunding.com

Følg pressemeddelelser fra Flex Funding A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Flex Funding A/S

Tidligere Noma-bager skaber lange køer på Sjællands Odde22.9.2022 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Sjællands Odde er for de fleste synonym med færgeforbindelsen til Aarhus, hvor lange køer snegler sig afsted gennem sommerhuslandskabet ved hver færgeankomst fra Danmarks næststørste by. Mens københavnerne og aarhusianere i flæng drøner forbi på landevejen, der bliver til motortrafikvejen, som ender ud i en motorvej, der kun får flere baner tættere på København, så kan man med et lille sving til venstre fra færgelejet dreje ned ad en kulinarisk nyanlagt vej, som skaber en bilkø af helt andre årsager.

Dansk crowdlending-platform ser ny crowdfunding-forordning fra EU som et positivt skridt for større transparens og international ekspansion10.8.2022 18:29:09 CEST | Pressemeddelelse

Flex Funding har i dag indsendt en licensansøgning til Finanstilsynet i henhold til den nye crowdfunding-forordning fra EU. De nye crowdfunding-regler giver større gennemsigtighed i markedet for private investorer generelt samt bedre vilkår for Flex Fundings strategi om udvidelse af virksomheden til andre markeder i EU.

Spillestedet RUST sætter ny standard gennem crowdlending1.3.2022 10:54:07 CET | Pressemeddelelse

Det ikoniske koncertsted RUST har brugt fejringen af mere end 30 år på den københavnske nattelivsscene med en overhaling både udvendigt og indvendigt. Ejer og administrerende direktør i RUST, Morten Varano, svinger taktstokken for nye toner på RUST med synlige forandringer på facaden og interiøret. De overfladiske forbedringer springer i øjnene med det samme, men gemt i møbler, vægge og loftet ligger den helt store (luft)forandring.

Charlotte Bircow benytter crowdlending til finansiering af virksomhed i vækst9.2.2022 15:25:31 CET | Pressemeddelelse

Charlotte Bircow er essensen af sundhed. Hun var med til at bringe fitness til Danmark i 1980’erne, og enhver med en VHS-afspiller har på et tidspunkt stiftet bekendtskab med Charlottes entusiastiske stemme og motiverende fitnessprogrammer. Hun har solgt flere end 1,5 mio. eksemplarer af hendes fitnessvideoer, og hun har dermed bevæget danskerne på mere end måde. For fem år siden tilføjede hun endnu en gren til sundhedsimperiet: Active by Charlotte – Fitness 4 Your Skin, en hudeplejeserie, og nu benytter hun sig af crowdlending til næste vækstmål.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye