Finans Danmark

Høringssvar om guidelines til positionsberegninger på Trade Repositories

Del

Finans Danmark har afgivet høringssvar til ESMA om tilføjelse til guidelines vedr. positionsberegninger på Trade Repositories (TR).

ESMA har givet mulighed for at afgive høringssvar vedrørende retningslinjerne for at sikre, at TR'er beregner positioner i derivater på en harmoniseret og konsekvent måde i overensstemmelse med artikel 80, stk. 4, i EMIR og i overensstemmelse med ændringerne indført af EMIR Refit tekniske standarder.

Høj kvalitet af positionsdata er nødvendige for de relevante myndigheder for at vurdere systemiske risici for den finansielle stabilitet. De ændrede retningslinjer vil give specifikke oplysninger om aggregering af visse datafelter, og hvordan disse skal beregnes af TR'er før udlevering af data til relevante myndigheder.

Målet er, at sikre ensartet positionsberegning på tværs af TR'er med hensyn til tidspunktet af beregninger, omfanget af de data, der skal bruges i beregninger og beregningens metoder under de nye EMIR Refit-standarder. De ændrede retningslinjer vil også omhandle, i hvilket omfang kontinuiteten skal sikres ved TR'er under EMIR Refit-overgangsperioden, hvor data før og efter ombygning vil eksistere side om side.

Læs høringssvar

Finans Danmark

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark.

www.finansdanmark.dk

Følg pressemeddelelser fra Finans Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Finans Danmark

Nyt globalt værktøj skal hjælpe virksomheder med at opgøre deres aftryk på biodiversitet19.9.2023 08:01:24 CEST | Pressemeddelelse

Taskforce on Naturerelated Financial Disclosures (TNFD) har i dag lanceret et nyt globalt rapporteringsværktøj, som virksomheder kan bruge til at opgøre deres aftryk på og afhængighed af naturen. Det vil også gøre det lettere for banker og investorer at lede penge over i virksomheder, der ikke skader biodiversiteten. Finans Danmark og UN Global Compact Network Denmark har stået i spidsen for en Nordisk konsultationsgruppe, som har bidraget til at udbrede kendskabet til og udviklingen af det nye værktøj.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum