Middelfart Sparekasse

Lasse Kronberg Bach er ny rådgiver i Middelfart Sparekasse i Hedensted

Del
43-årige Lasse Kronberg Bach  er ny rådgiver i Middelfart Sparekasse i Hedensted. Prfoto
43-årige Lasse Kronberg Bach er ny rådgiver i Middelfart Sparekasse i Hedensted. Prfoto

Nyt job: Middelfart Sparekasse har budt velkommen til en dreven rådgiver i afdelingen i Hedensted. Det er 43-årige Lasse Kronberg Bach, der nærmer sig 25 år som bankmand. Derudover har han været underviser på bankelevuddannelsen i Nuuk i Grønland, hvor han boede i to år.

Karrieren tog sit udgangspunkt i 1999 i Spar Bank Vest i Skive, hvor Lasse Kronberg Bach arbejde i fem år, inden turen gik til Silkeborg, Grønland, Kolding og senest Vejle. Lasse Kronberg Bach har imidlertid aldrig skiftet arbejdsgiver. Grundet fusioner og opkøb er det derimod hans arbejdsgiver, som adskillige gange har skiftet navn.

Denne gang er det dog Lasse Kronberg Bach, som har besluttet sig for at skifte, og derfor kan Middelfart Sparekasses kunder i Hedensted nu få glæde af hans mange års erfaring fra finanssektoren.

- Det bedste ved mit arbejde er at lære nye mennesker at kende og hjælpe dem med at få opfyldt deres håb og drømme igennem god økonomisk rådgivning og planlægning. Det er vigtigt for mig at være en god sparringspartner for mine kunder i både medgang og modgang. Jeg har valgt Middelfart Sparekasse, fordi jeg kan stå 100 procent inde for det menneskesyn, sparekassen repræsenterer. Her støtter man op om foreningerne i lokalområderne, og det er kunden, der er i centrum – ikke indtjening til aktionærer, siger Lasse Kronberg Bach, der flyttede til Vejle i 2008 og har boet i byen siden.

Når Lasse Kronberg Bach hver anden uge har sine to børn, bliver al fritid brugt på familielivet. Gerne i Legoland, hvor årskortene bliver benyttet flittigt.

Har han ikke sine børn, går tiden med kæreste og venner. Det være sig alt fra biografture til fodbold – og meget gerne et spil padel.

Billeder

43-årige Lasse Kronberg Bach  er ny rådgiver i Middelfart Sparekasse i Hedensted. Prfoto
43-årige Lasse Kronberg Bach er ny rådgiver i Middelfart Sparekasse i Hedensted. Prfoto
Download

Information om Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse
Middelfart Sparekasse
Havnegade 21
5500 Middelfart

64 22 22 22https://midspar.dk/

”Til fælles bedste.” Det var udgangspunktet, da Middelfart Sparekasse blev stiftet i 1853, og den sætning har vi levet efter lige siden. For Sparekassen handler til fælles bedste om at gøre en positiv forskel for kunder, medarbejdere og de lokalsamfund, vi er en del af.

Følg pressemeddelelser fra Middelfart Sparekasse

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Middelfart Sparekasse

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye