Meresalg Marketing

Tønder Basketball Club afholder sommercamp for ungdomsspillere

Del
Tønder Basketball Club (TBC) inviterer alle basketball-interesserede ungdomsspillere til en spændende og lærerig sommercamp søndag den 4. juni i Tønderhallerne. Sommercampen, der er åben for spillere under 17 år, bliver ledet af Lau Christensen, en erfaren basketballspiller fra lokalområdet og medejer af Danmarks største basketball medie, Fullcourt.dk.

Sommercampen i Tønder markerer en milepæl for klubben, da det er den første basketcamp afholdt i mere end 10 år. Lau Christensen, der selv deltog i TBC's camps som barn, ønsker nu at give noget tilbage til basketsporten i Syddanmark ved at stå for træningen på campen.

Programmet for dagen inkluderer to træningspas, kampe og en tur i svømmehallen. Her er det foreløbige program for dagen:

  • Kl. 10.00 - 11.30: Træningspas 1
  • Kl. 11.30 - 12.00: Frokost
  • Kl. 12.00 - 13.30: Træningspas 2
  • Kl. 13.30 - 14.00: Pause
  • Kl. 14.00 - 15.30: Kampe
  • Kl. 15.30 - 16.00: Pause
  • Kl. 16.00 - 17.00: Svømmehallen

Basketball er en sport i fremgang i Danmark, med over 20.000 registrerede medlemmer på landsplan. TBC's sommercamp er en fantastisk mulighed for unge spillere at udvikle deres færdigheder, få nye venner og lære af en erfaren spiller som Lau Christensen.

Tilmelding til sommercampen foregår via mobile pay indbetaling - se vedhæftet billede i denne pressemeddelelse.

Skynd dig at tilmelde dig, hvis du vil være en del af denne spændende dag og tage din basketball til et højere niveau.

Kontakter

Til denne camp kan Lau Christensen kontaktes på telefon 2254 2740.

Billeder

Information om Meresalg Marketing

Meresalg Marketing
Meresalg Marketing
Dalbygade 40 B 2
6000 Kolding

7171 3636https://www.meresalg.dk/

Følg pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Tiltagende konkurrence på det danske spillemarked4.10.2023 13:20:01 CEST | Pressemeddelelse

Gennem det seneste årti er der sket en markant udvikling i antallet af bookmakere og spiludbydere. I dag findes der hundredvis af licenserede spilhjemmesider, hvorpå du kan spille casino og bette på forskellige begivenheder, herunder sportsbegivenheder. Men hvad skyldes den tiltagende konkurrence på det danske spillemarked, hvilke nye udbydere er der kommet til i 2023, og hvilken konkret betydning har det for dig som spiller, at der kommer flere og flere sider til pengespil?

Fejl at undgå for en vellykket fest2.10.2023 15:07:23 CEST | Pressemeddelelse

Planlægningen af en fest kan være en både sjov og udfordrende opgave. Når man inviterer venner, familie eller kolleger til at fejre en speciel anledning, ønsker man naturligvis, at arrangementet bliver en succes. Men nogle gange kan små oversete detaljer gøre forskellen mellem en uforglemmelig fest og en aften, som helst skal glemmes igen. Her er nogle fejl, du bør undgå, hvis du vil kaste en fest, folk vil huske for de rigtige årsager.

Kontakteksem: Forebyggelse og behandling27.9.2023 16:30:22 CEST | Pressemeddelelse

Kontakteksem er en almindelig hudlidelse, der opstår, når huden reagerer på visse stoffer, som den kommer i kontakt med. Dette kan omfatte en lang række ting, fra sæber og rengøringsmidler til metaller og planter. Kontakteksem er især irriterende, fordi det kan medføre kløe, rødme og hævelse. I nogle tilfælde kan huden også skalle af, blive tør eller danne blærer. Her er nogle tips til at forebygge og behandle kontakteksem.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum