Freeway

Nor og far læser er vinder af DANISH BOOK BLOG AWARD 2021

Del
Online boghandlen Plusbog.dk har på Bogforum 2021 netop offentliggjort, at årets danske bogblogger blev "Norogfarlæser". Nor og far (Jakob) arbejder på at sprede læseglæde hos børnene.

Årets danske bogblogger 2021 er Nor og far læser. Det er første gang, at Nor og far (Jakob) er nomineret, og de har allerede taget læsere og jury med storm. Med deres blog arbejder de for at udbrede budskabet om bogens mange glæder hos børnene. Den gode læseglæde og læsevane synes vi også skal starte allerede, når man er barn.   

”Igen i år er det utroligt vigtigt for os, at vi med Danish Book Blog Award kan være med til at støtte de dygtige danske bogbloggere. Hos Plusbog er det vigtigste for os at skabe læseglæde hver eneste dag, og det er netop, hvad de danske bogbloggere gør,” siger Helene Kristensen fra Plusbog.dk. 

 Finalisterne til Danish Book Blog Award 2021:  

  • Norogfarlæser, Nor og Jakob Paulsen  
  • Bogdoktor, Amanda Petrea.
  • Anettesbookshelf, Anette Mouritzen Knudsen 
  • Litfix, Julie Rasmine Larsen 
  • Tid til tanker, Victoria Klostermann Olsen 

Allerede i september startede Plusbog.dk indsamlingen af nomineringer fra læserne, og over 80 forskellige bogblogs blev nomineret. Ud af de 80 nomineringer gik 16 blogs videre til en afstemning. De 5 blogs med flest stemmer, blev finalefeltet, som en udvalgt jury har skulle vurdere og finde vinderen ud fra. 

Plusbog har netop kåret Danmarks bedste bogblogger på den store Bella scenen på årets bogfest Bogforum 2021. Sammen med æren følger omtale på Plusbogs forskellige platforme samt 2000 kroner til at udvide bloggen og dermed komme endnu bredere ud til endnu flere læseglade danskere.  

Bloggerne bliver blandt andet vurderet på skrivestil, visuel identitet og visionen med bloggen.   

Det er sjette år i træk, Plusbog uddeler Danish Book Blog Award. Ditte Engels Hermansen, som står bag bogbloggen ”litteraturdk”, løb med prisen sidste år. 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Freeway

Freeway
Freeway
Brovej 20A
8800 Viborg

https://www.freeway.dk/

Årets bogblogger uddeles hvert år af online boghandlen Plusbog.dk.

Plusbog er en online boghandel. Virksomheden har base i Viborg og er ejet af Freeway-koncernen. 

Følg pressemeddelelser fra Freeway

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Freeway

Hvad snakkede de danske singler mest om i 2021 - Dating.dk ser tilbage på året der gik27.12.2021 11:22:01 CET | Pressemeddelelse

Kærlighed efter 2 år med Corona 2021 er snart ved vejs ende og her ved årets afslutning raser Covid-19 pandemien stadigvæk verden over. I snart 2 år har Corona-restriktioner fyldt meget. Nedlukninger, afstandskrav og forsamlingsforbud har gjort det svært for os at være sociale, og ensomhed, afsavn og hudsult er følelser som mange af os har kunne nikke genkendende til. På Dating.dk har vi da også oplevet en markant vækst i antallet af nye profiler og i aktiviteten blandt vores medlemmer. Måske bl.a. fordi man ikke har kunne mødes og date på normalvis. Men hvordan er det så gået for alle dem, som har søgt mod Danmarks største datingsite? Hvordan er deres syn på kærligheden her hvor 2021 lakker mod enden? Læs med og bliv klogere på året der gik, for alle singlerne på Dating.dk.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye