Muskelsvindfonden

Benjamin Hav som ambassadør for Plads til forskelle!

Del

Benjamin Hav bliver dette års Plads til forskelle-ambassadør: sætter fokus på mangfoldighed, forskellighed og familie.

Til sommer kan Grøn-publikummet blandt andet glæde sig til de vilde koncerter fra Benjamin Hav & Familien, men foruden sin optræden får frontmanden en helt særlig rolle – Benjamin Hav er nemlig dette års Plads til forskelle-ambassadør.

I samarbejde med Hummel og Grøn står han derfor bag designet af Plads til forskelle T-shirten, der er inspireret af netop at opføre sig som én stor familie. T-shirten går i salg fra i dag og overskuddet fra salget samt publikums pantdonationer på Grøn går til Muskelsvindfondens Plads til forskelle-pris, der uddeles efter turneen

Nøgleord

Kontakter

Om Muskelsvindfonden

Muskelsvindfonden er en forening, et fællesskab og en bevægelse. Vi blev skabt af og for mennesker med muskelsvind, men er også en samling fantastiske pårørende, engagerede samarbejdspartnere, gode medarbejdere, og mere end 1000 frivillige.

Siden 1983 har Muskelsvindfonden sammen med Tuborg arrangeret Grøn Koncert - for vi samler danskerne, mens vi samler ind. Overskuddet går til vores arbejde for et bedre liv med muskelsvind og til forskning i muskelsvind.

Følg pressemeddelelser fra Muskelsvindfonden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Muskelsvindfonden

Sommerlejre i over 40 år: ”Lejre for børn med muskelsvind er vores kronjuvel"10.7.2024 13:46:31 CEST | Pressemeddelelse

I mere end 40 år har Muskelsvindfonden arrangeret lejre hen over sommer, og de gør en stor forskel for børn med muskelsvind og deres familier. I år deltager 14 familier i den populære familieuge på Musholm i Korsør - her er leg, læring og fællesskab er i fokus. Med aktiviteter til både børn og forældre skabes der rammer for selvstændighed og venskaber, som ruster børnene til et godt og selvstændigt liv med muskelsvind.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye