Furesø Kommune

Furesø må tage afsked med Nicolai Kragh Petersen som kommunaldirektør

Del
Furesøs kommunaldirektør, Nicolai Kragh Petersen, skal fra 1. juli 2023 være økonomidirektør i Københavns Kommune med ansvar for den overordnede økonomi. Nicolai bliver en del af Københavns Kommunes centrale ledelse.
Nicolai Kragh Petersen, foto: Ebbe Forup
Nicolai Kragh Petersen, foto: Ebbe Forup

”Jeg har været rigtig glad for modtagelsen i Furesø og for samarbejdet med byrådet, borgmesteren og alle kommunens medarbejdere. Når jeg siger ja tak til stillingen i København, er det fordi, det for mig er en drømmestilling, som jeg nu har fået mulighed for at byde ind på. Jeg har lært meget af mit ophold i Furesø og efterlader en kommune med et godt samarbejdsklima og en fælles vilje til at gøre en god kommune endnu bedre”, fortæller Nicolai Kragh Petersen.

Furesøs borgmester, Ole Bondo Christensen (A), siger:

”Vi er kede af, at Nicolai nu forlader os. Vi har haft et godt samarbejde og Nicolai har gjort en god indsats for kommunen i en svær tid. Vi ærgrer os over skiftet til København, men ønsker samtidig Nicolai al mulig held og lykke i sit nye virke”.

Kontakter

Billeder

Nicolai Kragh Petersen, foto: Ebbe Forup
Nicolai Kragh Petersen, foto: Ebbe Forup
Download

Information om Furesø Kommune

Furesø Kommune
Furesø Kommune
Stiager 2
3500 Værløse

http://www.furesoe.dk/

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Furesø Byråd enig om budgetaftale21.9.2023 12:58:50 CEST | Pressemeddelelse

Et enigt Furesø Byråd indgår en tillægsaftale for budget 2024. I modsætningen til situationen i mange andre kommuner lægges der ikke op til nye besparelser i 2024. I stedet er der fundet plads til nye investeringer på børne- og skoleområdet samt på naturområdet og til at dække de stigende behov på ældre- og handicapområdet. Endelig sættes midler af til at udvikle og afprøve nye løsninger på store velfærdsområder.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum