Lolland Kommune

Ny leder for Nakskov 2030

Del
Da Tim Jeppesen stoppede i januar for at blive kommunaldirektør i Nyborg Kommune, stod Nakskov 2030 uden leder. Partnerskabet har efterfølgende drøftet den fremtidige ledelse af initiativet, og løsningen er fundet internt i Lolland Kommune. Souschef i Strategi og Politik Henrik Madsen, der har været konstitueret siden januar, overtager posten frem til initiativets afslutning i 2025.

Henrik Madsen kommer til at være til stede to-tre dage om ugen i Nakskov og fortsætter samtidig som souschef i Strategi og Politik men med en reduceret opgaveportefølje. Derudover allokeres chefkonsulent Mette Boje Madsen to dage om ugen til Nakskov 2030.

”Vi er halvvejs gennem Nakskov 2030, og vi er i fuld gang med at implementere de enkelte projekter,” siger kommunaldirektør Thomas Knudsen. ”Det er vigtigt at fastholde fremdriften, og derfor har vi valgt en løsning, der sikrer kontinuitet. Henrik Madsen har været et af de faste holdepunkter for Nakskov 2030 lige fra starten, og derfor er jeg meget glad for, at vi i partnerskabet er blevet enige om denne løsning.”

”Jeg er meget, meget glad for den tillid som parterne bag Nakskov 2030 har vist mig,” siger Henrik Madsen. ”Jeg har de sidste par måneder fået lov til at komme tættere på sekretariatet og alle de andre aktører omkring initiativet. Det har kun bekræftet mig i, at Nakskov 2030 allerede er nået langt. Det er tydeligt for alle, når vi taler om Axeltorv, men det gælder også de andre nedslagspunkter. For mig bliver det vigtigste at køre videre af de spor, der er lagt, og at få gennemført projekterne.”

Målet er at sikre en endnu tættere kobling til Lolland Kommune i anden halvdel af initiativets levetid, hvor fokus i stigende grad flyttes fra strategiudvikling og visionsarbejde til implementering og realisering.

Fakta om Nakskov 2030

Nakskov 2030 gennemføres i et partnerskab bestående af Lolland Kommune, A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal og foreningen Realdania.

Nakskov 2030 er et ambitiøst initiativ, der skal sende Nakskov godt ind i fremtiden. Målet er en langsigtet positiv udvikling i Nakskov, som skal være en levende og attraktiv by for både borgere, besøgende og erhvervsdrivende og en stærk hovedby for hele Lolland. Initiativet bygger på grundige analyser og på udviklings- og investeringsplanen ’Nakskov 2030’, som er vedtaget i Lolland Kommune i 2019.

Nakskov 2030 koncentrerer udviklingen tre steder: I bymidten, på havnen og omkring Hestehoved og fjorden. Her skal en række konkrete projekter tilsammen skabe bedre byrum og nye oplevelser med udgangspunkt i områdets særlige kvaliteter: Den historiske bymidte, den rå industrihavn og den trygge og rolige Nakskov Fjord.

Nøgleord

Kontakter

Thomas Knudsen
Kommunaldirektør, Lolland Kommune
Tlf. 24 67 26 88


Henrik Madsen
Leder, Nakskov 2030
Tlf. 24 82 90 88

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Torvet 3
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Lolland og Guldborgsund kommuner udvider samarbejdet på høre- og logopædområdet6.7.2023 09:32:24 CEST | Pressemeddelelse

Borgere på Lolland og Falster, som har høre-, stemme- eller talevanskeligheder, får fremover adgang til hurtigere og bedre hjælp. Det kan lade sig gøre, fordi Lolland og Guldborgsund kommuner udvider deres samarbejde til nu også at omfatte specialundervisning og rådgivning i forbindelse med vanskeligheder med hørelse, stemme eller tale. Samarbejdet gør det muligt at styrke indsatserne med specialiserede, stabile tilbud tæt på borgerne og i et højt fagligt miljø, der kan tiltrække medarbejdere.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum