DHI A/S

DHI henter stærk tech-profil til bestyrelsen

Del
Sonu Banga, medstifter og partner i IT-konsulenthuset Intellishore, indtræder i DHI’s bestyrelse. Han afløser Helle Rootzén, der har siddet i bestyrelsen siden 2016.
Sonu Banga er nyt bestyrelsesmedlem i DHI, foto: Sanga Lingam
Sonu Banga er nyt bestyrelsesmedlem i DHI, foto: Sanga Lingam

Sonu Banga er indtrådt i DHI’s bestyrelse i april 2023.

Jakob Thomasen, bestyrelsesformand i DHI, siger:

”Sonu har solid erfaring med digitalisering i ingeniørtunge virksomheder. Vores klare mål med strategien DHI+ er at kombinere de fagligt dygtigste kompetencer i branchen med unik teknologi, og her vil Sonu med sin baggrund og indsigt være en stor kapacitet og kunne bidrage til DHI’s fortsatte vækst og medvirke til at skabe løsninger til gavn for vandmiljøet over hele kloden. Jeg ser meget frem til det kommende samarbejde i DHI.”

Sonu Banga er uddannet fra DTU, hvor han i 2009 blev produktionsingeniør med en Master i Manufacturing Engineering & Management, hvorefter han i en årrække arbejdede som management-konsulent. I 2013 var han medstifter af IT-konsulenthuset Intellishore, der hjælper virksomheder med, hvordan de bedst kan udnytte værdien af deres data.

”Jeg er optaget af at bygge bro mellem strategi og teknologi. Med udgangspunkt i verdensmålene og ønsket om at bidrage til en bæredygtig udvikling af vores planet, yder DHI i dag en imponerende indsats i arbejdet med at skabe gode vilkår for vores vandressourcer. Virksomheden har udviklet teknologier, der i dag er de bedste i verden, og jeg ser frem til at bidrage til den fortsatte udvikling af disse platforme og samtidig sikre, at vi er klædt på til at drive den digitale omstilling – både når det kommer til den fremtidige arbejdsstyrke og nye frembrusende teknologi- og dataparadigmer,” siger Sonu Banga.

Sonu Banga afløser Helle Rootzén, stifter og administrerende direktør i virksomheden andhero, der har siddet i DHI’s bestyrelse siden 2016, men nu udtræder. Jakob Thomasen siger:

”På vegne af hele bestyrelsen vil jeg gerne rette en stor tak til Helle Rootzén for et godt og langt samarbejde og for hendes mangeårige bidrag til bestyrelsearbejdet og DHI’s udvikling.”

Billeder

Sonu Banga er nyt bestyrelsesmedlem i DHI, foto: Sanga Lingam
Sonu Banga er nyt bestyrelsesmedlem i DHI, foto: Sanga Lingam
Download

Information om DHI A/S

DHI A/S
DHI A/S
Agern Allé 5
2970 Hørsholm

4516 9200https://www.dhigroup.com/

Om DHI

DHI A/S er en global digital rådgivningsvirksomhed med hovedsæde i Hørsholm. DHI A/S blev grundlagt i 1964 og beskæftiger mere end 1.000 medarbejdere globalt. Vores ambition er at fremme den bæredygtige udvikling af jordens vandressourcer med afsæt i rådgivning, digitale og teknologiske services, og kompetenceudvikling. DHI A/S er godkendt som teknologisk serviceinstitut (GTS) af Forsknings- og Uddannelsesministeriet og er en del af GTS-netværket.

For yderligere oplysninger om DHI kontakt venligst Annette Mystek, DHI Global People & Communication på +45 2088 7770.

Følg pressemeddelelser fra DHI A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DHI A/S

DHI skal overvåge fugle og flagermus i banebrydende ny hollandsk havvindmøllepark15.2.2024 07:30:00 CET | Pressemeddelelse

Med en kombination af radarer, kameraer, akustiske sensorer og kunstig intelligens skal DHI være med til at bevise, at grøn energi og biodiversitet godt kan gå hånd i hånd. I Ecowendes kommende hollandske havvindmøllepark Hollandse Kust West, der vil sætte nye standarder for beskyttelse af dyreliv, skal DHI stå for den fuldt automatiserede overvågning af fugle og flagermus.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye