Hummel

HUMMEL INDGÅR SAMARBEJDE MED DAVID BECKHAMS ESPORTSHOLD

Del
Det danske sportsbrand hummel har netop annonceret et treårigt partnerskab med esports-organisationen Guild Esports, der har verdensberømte David Beckham som medejer. Aftalen træder i kraft med øjeblikkelig virkning og er indgået i samarbejde med hummels britiske licenspartner SportsPro.

Når storsatsende Guild Esports med David Beckham som medejer fremover skal konkurrere om at sikre sig titler i internationale esportsturneringer bliver det med dansk islæt på spillertrøjerne.

Som et led i et tiltagende fokus på esport har det danske sportsbrand hummel nemlig indgået et samarbejde med Beckhams esportshold, der træder i kraft med øjeblikkelig virkning og vil gøre hummel til eksklusiv tøjpartner i de kommende tre år.

"Vi er glade for at byde Guild Esports med David Beckham som medejer velkommen til hummel-familien. Som brand har vi en ambition om at ændre verden gennem sport og samtidig fremme diversitet og inklusion, og vi ser mange af disse værdier afspejlet i Guilds tilgang til esport,” udtaler hummel CEO, Allan Vad Nielsen, og fortsætter:

”Guilds unikke talentprogram baseret på det traditionelle sportsakademi stemmer overens med vores vision om at bygge et stærkt fundament for fremtiden for esport, og vi ser frem til at arbejde sammen for at styrke og inspirere den næste generation af esports-atleter og -fans,” slutter han.

Den nye aftale er indgået i samarbejde med hummels britiske licenspartner SportsPro, og gennem fælles værdier om lighed og inklusion har hummel og Guild et stærkt grundlag for et værdifuldt samarbejde. Det fortæller Jasmine Skee, der er CEO for Guild Esports.

”Vi er utrolig stolte over at kunne præsentere hummel som vores nye eksklusive tøjpartner. Partnerskabet er en vigtig milepæl i vores øgede fokus på merchandiche, og for første gang nogensinde får vores fans mulighed for at købe et stort udvalg af Guild-produkter hos nogle af Storbritanniens største forhandlere. Vi ser frem til et stærkt samarbejde og glæder os til at have hummel-vinklerne på vores spillertrøjer,” udtaler han.

Den første Guild Esports-spillertrøje med de karakteristiske hummel-vinkler på skuldrene bliver lanceret den 1. oktober 2023.

Kontakter

Billeder

Information om Hummel

Hummel
Balticagade 20
8000 Aarhus C

https://hummel.dk

hummel er et dansk sports- og modebrand med en historik, der rækker tilbage til 1923. hummel designer, producerer og markedsfører sportstøj, træningstøj, udstyr og sneakers til både børn og voksne, kvinder som mænd. Gennem de fire produktkategorier teamsport, footwear, kids, sport lifestyle samt udvalgte premium co-labs, leverer hummel flere gange årligt nye styles i deres gennemførte mix af retro og tidsaktuelle trends. hummel A/S er en del af Thornico koncernen.

Følg pressemeddelelser fra Hummel

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hummel

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum