Skorstensgaard Danmark A/S

Skorstensgaard: Vi fejrer biler med høj kilometertæller!

Del
Det er mange bilejeres ønske at holde bilen velfungerende i mange år, så den kan køre mange kilometer. Derfor har den landsdækkende værkstedskæde Skorstensgaard valgt at hylde en bilejer, der har formået at få kilometertælleren op på mange cifre.

Hvis man er kilometer-entusiast og har kørt mange kilometer i sin bil, kan man nu deltage i værkstedskæden Skorstensgaards Facebook-konkurrence. De forærer nemlig et Q8 gavekort til en heldig bilejer, der har fået et imponerende antal kilometer på tælleren. For uanset hvilken årsag der har gjort, at man som bilejer har scoret højt på kilometertælleren, så mener Skorstensgaard, at det skal fejres.

Kilometerfest: Del din kilometertæller og vind 1000 kroner til Q8

Skorstensgaard har stillet et gavekort på 1000 kroner på højkant til en bilejer, som kan indløse det i alle Q8 tankstationer inden for Danmarks grænser. Gavekortet kan benyttes til alle produkter og services på nær ladestandere til elbiler hos Q8 Danmark – blandt andet til tankning, bilvask og produkterne i Q8-butikkerne. Således belønner værkstedskæden en bilejer, der har holdt sin bil i gang i lang tid, med forkælelse til både bilen og ejermanden selv.

Alle, der har en bil med flere hundrede tusinde kilometer stående på displayet i instrumentbrættet – eller som kender en, der har det, kan deltage i konkurrencen på Skorstensgaards Facebook-side frem til og med torsdag den 20. april 2023. Det kan man gøre ved at dele et billede af bilens kilometertæller i kommentarfeltet på opslaget om konkurrencen.

Overholdelse af serviceintervaller – nøglen til lang levetid for biler

I samme ombæring understreger Skorstensgaard, at det er vigtigt at få bilen tjekket hos en mekaniker inden for god tid i tilfælde af, den begynder at vise tegn på problemer. Derudover råder værkstedskæden især bilejerne til at overholde bilens serviceintervaller, hvis de gerne vil beholde deres kæreste eje i mange år endnu. Regelmæssige serviceeftersyn er nemlig afgørende for at holde biler kørende på vejene i længst mulig tid.

Derfor bør man som bilejer prioritere at overholde bilens serviceplan, hvilket typisk vil sige, at bilen bør køres til serviceeftersyn med et interval på cirka 30.000 kilometer imellem hvert eftersyn. På den måde sikrer man, at mindre fejl og mangler bliver opdaget og udbedret, inden de udvikler sig til større problemer, som kræver dyre reparationer og samtidig svækker bilens ydeevne. Bilen bliver derved også mere attraktiv hos potentielle købere på trods af de mange tusind kilometer, den har kørt. Høje kilometertal kan nemlig afskrække køberne, da det oftest ses som et tegn på en bil, der er ved at være udtjent. Men det behøver ikke at være tilfældet, og slet ikke hvis man har prioriteret at passe godt på sin bil i alle de år, den har tilbragt på vejene.

Deltag i Skorstensgaards konkurrence på værkstedskædens Facebook-side: https://www.facebook.com/Skorstensgaard/posts/pfbid0hpUz74Pun8o4iJwegcZcrJdvDDCByHPnpaFosGL1qnLLkCaTSaHy8uHuT1FGRMbgl

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Skorstensgaard Danmark A/S

Skorstensgaard Danmark A/S
Skorstensgaard Danmark A/S
Trianglen 13
6000 Kolding

0https://skorstensgaard.dk/

Skorstensgaard er en af landets førende, frie autoværkstedskæder. Siden 2009 har vi serviceret flere hundrede tusind danske personbiler, og 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre. Hos os bevarer du din fabriksgaranti, da vi yder samme høje serviceniveau som mærkeværkstederne.

Virksomheden er grundlagt i 2009 af brødrene Martin og Anders Skorstensgaard, som altid har arbejdet med drift af værksteder – både som selvstændige og som driftsansvarlige på mærkeværksteder. Deres innovative tilgang til processer, deres forståelse for markedet samt deres fokus på kundernes behov er nøglen til virksomhedens succes.

Følg pressemeddelelser fra Skorstensgaard Danmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Skorstensgaard Danmark A/S

Skorstensgaard konceptet slår rekord: Højeste kundetilfredshed nogensinde26.9.2023 13:11:18 CEST | Pressemeddelelse

Det er tydeligt, at Skorstensgaard – en af Danmarks førende frie værkstedskæder – har fundet den vindende opskrift på at opnå og fastholde kundernes tilfredshed. For med 9,2 i gennemsnit er kundetilfredsheden hos værkstedskæden netop nået op på et niveau, der slår alle dens tidligere rekorder. Og kædens NPS-score, som måler kundeloyaliteten, er som følge heraf også nået op på hele 70.

Skorstensgaard pladesmed upcycler brugte reservedele til kunstværker13.9.2023 15:09:16 CEST | Nyhed

Det med at reparere en bils ødelagte ydre – det ved Brian Hougaard alt om. Han er karosseritekniker hos Skorstensgaard Fredericia og har flere årtiers erfaring inden for sit fag. Men bag hans ekspertise som karosserispecialist skjuler sig en helt anden dimension af skabertrang og originalitet. For efter fyraften skifter han bilerne ud med unikke kunstværker, som han fremstiller af brugte reservedele.

Skorstensgaard støtter padelentusiaster med sponsorat1.9.2023 14:22:49 CEST | Pressemeddelelse

Siden maj 2022 har det været muligt at søge om et sponsorbeløb hos den landsdækkende værkstedskæde Skorstensgaard, som ønsker at støtte lokale ildsjæle rundt omkring i Danmark. I august støttede værkstedskæden Team Vamos, som er en nyopstartet forening, der tilbyder workshops om den populære tennisvariant padel, og som trods dens spæde start allerede har modtaget stor efterspørgsel fra padel-elskere i Køge og omegn.

Skorstensgaard mekanikernes 7 bud på studiebiler22.8.2023 14:44:36 CEST | Nyhed

Er du på udkig efter en lille studiebil? Så læs med i artiklen her, hvor erfarne mekanikere fra værkstedskæden Skorstensgaard giver dig deres bedste bud på gode studiebiler. Når det gælder studiebiler, er lav indkøbspris ofte et afgørende kriterium, men det er også vigtigt at have et klart billede af de potentielle værkstedsomkostninger. Skorstensgaards team af eksperter give dig værdifuld assistance i valget af studiebil set fra mekanikerens synspunkt.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum