Erhvervshus Nordjylland

Ny medarbejder i Erhvervshus Nordjylland skal styrke digitaliseringen i nordjyske virksomheder

Del
Erhvervshus Nordjyllands nye medarbejder skal styrke de nordjyske virksomheder digitalt inden for bæredygtighed og internationalisering.

Christian Albrechtsen er fra 11. april ansat som forretningsudvikler i Erhvervshus Nordjylland i Aalborg.

Han skal hjælpe nordjyske virksomheder med at indfri internationale markedsføringsmuligheder, blandt andet i forhold til digitale markedspladser og supply chain med særligt fokus på indkøb fra udlandet.

Christian kommer også til at koncentrere sig om de digitale aspekter i forhold til grøn omstilling og bæredygtighed i virksomheder, der arbejder med dataopsamling, dataanvendelse og digitale værktøjer til rapportering – for eksempel i forbindelse med CO2-regnskaber.

”Jeg ser meget frem til at komme i dialog med de nordjyske virksomheder, og hjælpe dem videre eller i gang med de mange muligheder i forhold til at nå markeder udenfor Danmarks grænser. Men også i forhold til at sætte skub i virksomhedernes digitale rejse. Der er store vækstpotentialer for dem både i forhold til digitalisering og internationalisering”, fortæller Christian Albrechtsen.

Christian har mange års erfaring med ledelse og optimering af kunderejser fra internationale organisationer både i Danmark og fra Irland og i Pakistan. Fagligt er han rundet af IT, telekommunikation og fibernetudrulning, og er uddannet datanom og merkonom i økonomi.

Han er 47 år og bor i Drastrup med sin samlever og deres tre drenge.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Erhvervshus Nordjylland

Erhvervshus Nordjylland
Erhvervshus Nordjylland
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø

+45 70 21 08 08http://www.ehnj.dk

Erhvervshus Nordjylland en en del af nordjyske erhvervsfremme og tilbyder gratis og uvildig vejledning til alle små- og mellemstore virksomheder i Nordjylland. Virksomhederne kan få kortlagt deres udviklingsmuligheder af uvildige forretningsudviklere med specialiseret viden inden for områder som: Digitalisering, Grøn omstilling, Internationalisering og Arbejdskraft.

Erhvervshus Nordjylland er knudepunkt i nordjysk erhvervsfremme, og kan åbne dørene for virksomheder til et stort netværk af øvrige offentlige og private aktører. Derudover er Erhvervshus Nordjylland operatør på programmer, der gør det muligt at igangsætte målrettede udviklingsforløb i samarbejde med private rådgivere.

Følg pressemeddelelser fra Erhvervshus Nordjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervshus Nordjylland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye